Cine este și câți ani are Yekta Tilmen din serialul Secrete de familie! Iată cum arăta celebrul actor Uğur Polat, la început de carieră, în urmă cu trei decenii

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 sep 2023, 22:28
Foto(5)

Avocatul Yekta Tilmen din serialul Secrete de familie, apariție de senzație în mediul online! Iată cum arăta renumitul actor Uğur Polat în urmă cu treizeci de ani, la începutul carierei sale!

Uğur Polat are 62 de ani și face parte din categoria celor mai apreciați și admirați actori ai Turciei. În cele patru decenii de activitate pe platourile de filmare, actorul a dovedit un talent desăvârșit, o carisma deosebită și o pasiune uriașă pentru profesie, în multe producții de excepție în care a jucat magistral. Cel mai recent rol interpretat cu succes într-un serial de televiziune a fost în producția Secrete de familie, în care a dat viață controversatului avocat Yekta Tilmen.

Cine este și câți ani are Yekta Tilmen din serialul Secrete de familie

Uğur Polat s-a născut în anul 1961, în Istanbul, unde a crescut și a primit o educație de seama din partea părinților săi, care l-au sprijinit să își clădească o carieră solidă în domeniul actoriei peste ani. După absolvirea liceului, Uğur s-a înscris la Facultatea de Teatru din cadrul Universității de Arte Frumoase Mimar Sinan.

La scurt timp după încheierea studiilor, acesta a devenit lector la Universitatea Anadolu și în paralel a început să joace pe scenă Teatrului de Artă din Ankara.

Citește și: Cine sunt actorii din noul serial turcesc Secrete de familie! Personajele jucate de aceștia vă vor purta într-un periplu emoționant și palpitant

În anul 1980 a debutat pe platourile de filmare ale producției artistice Yaşamak Bu Değîl care i-a deschis calea către celebritate.

Primul rol jucat într-un serial de televiziune l-a primit în anul 1991, în producția Yıldızlar Gece Büyür. Dovedind un talent uluitor, casele de producție din Istanbul i-au propus să joace de-a lungul anilor în multe seriale și filme de excepție care i-au adus mari succese și notorietate. În anul 2021, celebrul actor Uğur Polat a acceptat să joace rolul unui avocat în serialul Secrete de familie, care de asemenea a însemnat o mare reușită pe plan profesional.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

De-a lungul carierei sale, Uğur Polat a fost deseori premiat pentru realizările sale deosebite. Acesta a primit Premiul pentru Teatru İsmet Küntay în anul 1996. Celebrul actor a câștigat și Premiul pentru „Cel mai bun actor” la Antalya Golden Orange Film Festival cu producția Taneleri de Salkım Hanım și Premiul „Actor promițător” la Festivalul de Film de la Ankara în 1990 cu filmul All Doors Are Closed.

Citește și: Modelul care l-a inspirat pe Mehmet Yilmaz Ak, procurorul Pars din “Secrete de familie”, este chiar tatăl actorului, polițist de carieră