Cine este și câți ani are Yiğit Kirazcı, actorul care joacă rolul Rüzgar în serialul „O dragoste”! Iată cum arăta carismaticul actor în urmă cu zece ani, când a debutat pe platourile de filmare

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 apr 2024, 22:53

Yiğit Kirazcı, actorul care dă viață personajului Rüzgar în serialul „O dragoste”, transformare uluitoare de-a lungul anilor! Iată cum arăta chipeșul actor la început de carieră, în urmă cu un deceniu!

Serialul „O dragoste” a cucerit telespectatorii din România încă de la primele episoade difuzate la Kanal D și continuă să aducă pe micile ecrane noi momente emoționante, situații dramatice, intrigi puternice, puse în scenă de actori celebri printre care se numără și carismaticul Yiğit Kirazcı, care a dat viață personajului Rüzgar.

Cine este și câți ani are Yiğit Kirazcı, actorul care joacă rolul Rüzgar în serialul „O dragoste”

Yiğit Kirazcı s-a născut în anul 1983, în Istanbul, în sânul unei familii înstărite, care i-a oferit o educație exemplară și sprijin pentru a-și îndeplini clădi o carieră de viitor. Deși își dorea încă din perioada copilăriei să devină un actor de renume, Yiğit Kirazcı s-a înscris după absolvirea liceului la Publicitate în cadrul Universității Bilgi, pe care a încheiat-o cu succes în anul 2005.

Treptat însă a realizat că nu va putea renunța definitiv la marele lui vis de a deveni actor și a decis să urmeze cursurile ale unei școli private de teatru.

Încă din timpul studenției chipeșul Yiğit Kirazcı a jucat în reclame și s-a îndrăgostit iremediabil de televiziune.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Citește și: El a fost și va rămâne cea mai mare iubire a renumitei Müjde Uzman, care joacă rolul Alev în serialul „O dragoste”! Iată cine este celebrul cântăreț din Turcia care i-a furat inima frumoasei actrițe

Yiğit Kirazcı, actorul care da viață personajului Rüzgar în serialul „O dragoste”, transformare uluitoare de-a lungul anilor

În anul 2007 acesta a debutat pe platourile de filmare ale serialului Son Tercih, care i-a deschis calea către noi oportunități și către carieră strălucită de astăzi.

Cel mai recent proiect din care a făcut parte este serialul O dragoste, în care a dat viață personajului Ruzgar, care de asemenea i-a adus un succes răsunător.

Citește și: Cine este și câți ani are Kayra Şenocak, actorul care joacă rolul Ertuğrul în serialul „O dragoste”! Iată cum arăta celebrul actor când se lupta cu obezitatea

Dincolo de activitățile sale în domeniul actoriei, Yiğit Kirazcı este destul de activ și în mediul online, unde publică deseori imagini de senzație atât de pe platourile de filmare,

cât și din viață de zi cu zi, spre încântarea urmăritorilor săi. Chipeșul actor nu s-a sfiit să posteze chiar și imagini din arhivă personală, de pe vremea în care avea doar 30 de ani și se afla la început de carieră.