Cine este și câți ani are Zahide Kaya din serialul Poveste din Anatolia! Iată cum arată celebra actriță Ecem Özkaya în postura de mamă, dincolo de platourile de filmare

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 ian 2024, 20:28
video Foto(4)

Zahide Kaya, sora lui Taner din serialul Poveste din Anatolia, apariție de senzație alături de fiul ei și de fostul ei soț! Iată cu ce actor celebru a fost căsătorită frumoasa actriță Ecem Özkaya! Imagini uluitoare de la nunta lor din anul 2010!

Ecem Özkaya se numără printre cele mai frumoase și talentate actrițe din tânăra generație. Deși are doar 35 de ani, îndrăgita actriță a acumulat aproape 17 ani de experiență pe platourile de filmare, deoarece a debutat de la vârsta majoratului și de atunci a perseverat, devenind din ce în ce mai cunoscută și mai apreciată în lumea cinematografiei turcești. Publicul din România a cunoscut-o pe frumoasa Ecem încă din anul 2012, când a jucat în serialul İffet.

Zahide Kaya, sora lui Taner din serialul Poveste din Anatolia, apariție de senzație alături de fiul ei și de fostul ei soț

Ecem Özkaya s-a născut în anul 1988, în Istanbul, într-o familie modestă, în sânul căreia a primit o educație exemplară și a fost înconjurată de multă iubire și protecție. Pentru că și-a dorit încă din copilărie să devină celebră, după absolvirea liceului, ambițioasa tânără a fost admisă la Facultatea de Radio și Televiziune din cadrul Universității Maltepe, pe care a încheiat-o cu succes.

Citește și: Cine este și câți ani are Gülsim Ali, protagonista noului serial turcesc „Poveste din Anatolia”! Iată cum arată celebra actriță când nu se află pe platourile de filmare

În anul 2007, pe când avea doar 19 ani, Ecem Özkaya a debutat pe platourile de filmare ale serialului Kartallar Yüksek Uçar, care nu numai că a însemnat rampă de lansare în domeniul actoriei, ci i-a adus și noi oportunități.

Cel mai recent proiect în care a jucat talentata actriță a fost serialul Poveste din Anatolia, în care a dat viață personajului Zahide, care de asemenea i-a adus mare succes pe plan profesional, dar și notorietate.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dincolo de cariera fulminantă, Ecem Özkaya nu s-a bucurat de același succes și pe plan personal, deoarece a trecut printr-un mariaj eșuat, însă de departe, cea mai mare realizare este fiul ei, Ahmet Kaan, pe care îl adoră și care i-a rămas în grijă după divorțul de soțul ei, actorul Mustafa Üstündağ. Cei doi actori s-au căsătorit in anul 2010, la scurta vreme după ce s-au cunoscut, iar după aproape zece ani de căsnicie au decis sa pună punct si sa meargă fiecare pe drumul său. 

Citește și: Cine sunt actorii din noul serial turcesc „Poveste din Anatolia”! Personajele jucate de aceștia vă vor purta într-un într-un periplu emoționant și palpitant