Cine este și câți ani are Zehra din serialul Melek! Iată cum și-a făcut apariția frumoasă actriță Gamze Doğanoğlu în cea mai recentă vacanță

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 aug 2023, 23:44
Foto(5)

Zehra din serialul Melek, apariție uluitoare în cele mai îndrăznețe ipostaze! Tânăra actriță Gamze Doğanoğlu a lăsat deoparte inhibițiile și a pozat în ipostaze de senzație, în timpul celei mai recente vacanțe!

Serialul Melek a fascinat telespectatorii încă de la primele episoade difuzate cu povestea impresionantă de viață a eroinei Melek, dar și cu o distribuție de excepție, din care fac parte atât actori celebri și apreciați în Turcia, cât și tineri foarte talentați aflați la început de carieră. Printre actorii tineri se numără și carismatica Gamze Doğanoğlu, care a dat viață personajului Zehra, fiica asistenței Basak.

Cine este și câți ani are Zehra din serialul Melek! Iată cum și-a făcut apariția frumoasă actriță Gamze Doğanoğlu în cea mai recentă vacanță

Gamze Doğanoğlu s-a născut în anul 1996, în Istanbul, unde a crescut și a studiat. Părinții săi i-au oferit o educație exemplară și i-au îndrumat pașii către domeniul actoriei, deoarece i-au descoperit talentul actoricesc încă din primii ani de viață. După absolvirea liceului, ambițioasă Gamze s-a înscris la Facultatea de Teatru din cadrul Universității Haliç. Și în paralel a urmat și cursurile de actorie la Atelierul de actorie Mandalina, care i-au deschis calea către primele oportunități de colaborare.

Încă din timpul facultății, tânăra a filmat în câteva reclame și treptat s-a obișnuit cu aparițiile pe micile ecrane.

Citește și: Cine este și câți ani are Beyhan din serialul Melek! Iată cum arăta celebra actriță Birsen Dürülü în urmă cu trei decenii, când a debutat pe platourile de filmare

În anul 2017, Gamze Doğanoğlu a debutat pe platourile de filmare ale producției Arka Sokaklar, în care a dovedit un talent desăvârșit și o carismă aparte.

Au urmat alte câteva roluri secundare care i-au adus de asemenea mult succes și notorietate. Cel mai recent rol jucat a fost cel din serialul Melek, în care a dat viață personajului Zehra și care i-a adus de asemenea încă o reușită în carieră.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Dincolo de platourile de filmare, Gamze Doğanoğlu este foarte activă și în mediul online, acolo unde obișnuiește să publice diverse imagini, din viață ei de zi cu zi.

De curând, tânăra actrița a postat câteva imagini de senzație, din cea mai recentă vacanță. Această a apărut în ipostaze îndrăznețe, în costum de baie, pe malul marii, iar fanii săi au fost extrem de încântați.

Citește și: Micuțul Seyit Ali din serialul Melek a cucerit publicul încă de la primele apariții pe micile ecrane! Iată cum arată talentatul Poyraz Ar, la aproape trei ani de la încheierea filmărilor

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.