Cine este și câți are Soydan Soydaş, care joacă rolul Kayhan în serialul „O dragoste”! Iată cum arăta celebrul actor la început de carieră

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 mar 2024, 12:06

Soydan Soydaş, alaturi de colega sa de platou, Evrim Alasya

Sursa: Instagram Soydan Soydaş

Kayhan, tatăl frumoasei Doga din serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum arăta celebrul actor Soydan Soydaş, în urmă cu două decenii!

Soydan Soydaş se numără printre cei mai apreciați actori ai generației sale în Turcia. În cele două decenii de carieră strălucită chipesul actor a dovedit un talent desăvârșit, o carismă aparte și o pasiune uriașă pentru profesia aleasă. Publicul din România l-a cunoscut recent în distribuția serialului O dragoste, în care a dat viață personajului Kayhan, tatăl protagonistei Doga, un rol secundar care i-a adus un plus de notorietate la nivel internațional și încă o reușită pe plan profesional.

De-a lungul celor douăzeci de ani de carieră, Soydan Soydas a evoluat constant și a cucerit cu aspectul lui fizic încântător.

Kayhan, tatăl frumoasei Doga din serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online

Soydan Soydaş s-a născut în anul 1974, în Ankara, într-o familie modestă în sânul căreia a primit o educație de seamă și a fost încurajat să studieze pentru a-și realiza visul de a deveni actor.

La vârsta majoratului, după absolvirea liceului, Soydan s-a înscris la Facultatea de Teatru în cadrul Universității Konya Selçuk, pe care a încheiat-o cu succes și a devenit un actor cu drepturi depline așa cum visase încă din perioada copilăriei.

Citește și: Müjde Uzman, actrița care dă viață personajului Alev în serialul turcesc „O dragoste”, apariție uluitoare fără machiaj! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță dincolo de platourile de filmare

În anul 2004, a jucat în serialul Dönme Dolap, care i-a deschis calea către noi oportunități. Treptat tânărul actor a început să primească din ce în ce mai multe propuneri de a juca în noi proiecte de excepție, care i-au adus mari succese și l-au propulsat printre cei mai talentați și apreciați actori din generația lui. Unul dintre cele mai recente roluri jucate este cel din serialul O dragoste, în care a dat viață pesonajului Kayhan, care de asemenea i-a adus o mare reușită pe plan profesional.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Citește și: Cine este și câți ani are Sevim Erdogan, care dă viață personajului Leman în serialul „O dragoste”! Iată cum arată celebra actriță dincolo de platourile de filmare

Când nu se află pe platourile de filmare, chipeșul Soydan Soydaş este activ și în mediul online, unde publică deseori imagini și clipuri de senzație atât de pe platourile de filmare, cât și din viața de zi cu zi, spre încântarea urmăritorilor săi. Celebrul actor nu s-a sfiit să posteze chiar și imagini de la începuturile sale, pe când avea doar 20 de ani și era un tânăr rebel.