Cine este și ce traumă a marcat-o pe Andreea, o tânără din Argeș care a murit din cauza unei boli grave

Autor: Andreea Buinoschi

Cine este și ce traumă a marcat-o pe Andreea, o tânără din Argeș care a murit din cauza unei boli grave

Sursa: Facebook

Andreea, o fată din Argeș, și-a pierdut viața la vârsta de doar 27 de ani, după ce a fost diagnosticată cu o boală necruțătoare. Familia ei este în stare de șoc, deoarece nimeni nu se aștepta la acest sfârșit tragic.

Andreea, o fată de nici 30 de ani din Argeș, i-a lăsat pe cei apropiați în lacrimi, după ce și-a pierdut viața într-un mod tragic, din cauza unei boli grave.

Cine este Andreea, fata de doar 27 de ani din Argeș

Andreea își unise destinul cu cel al persoanei pe care o iubea cel mai mult, în vara acestui an, doar că viața a decis să îi despartă după doar câteva luni.

Tatăl ei murise, dar a reușit să se obișnuiască mult mai ușor cu golul din inima ei datorită partenerului ei de viață.

Aceasta era absolventă a Facultății de Litere și era unicul copil al părinților ei. Vestea că Andreea nu mai este în lumea celor vii a fost făcută de către una dintre cele mai apropiate persoane ale sale.

„Încep aceasta zi cu o informație cutremurătoare! Astăzi, a plecat sa se alăture cetei îngerilor o fata cu suflet de aur! Nu voi uita anii copilăriei petrecuți împreuna, zâmbetele, certurile și jocurile la care participam

împreuna!

Citeste si: Motivul pentru care un adolescent de doar 17 ani s-a aruncat de la etajul doi al unui bloc din Târgu Jiu. Mama lui a fost cea care a sunat la 112

De asemenea, vor rămâne veșnicile amintiri cu sania, mersul pe deal etc! Andreea, toată uliță noastră te plânge! Dumnezeu își cheamă  îngerii!! Drum lin către cer!”, a fost mesajul care a anunțat vestea tulburătoare.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Un șofer de ambulanță a fost scos fără suflare din canalul Dunăre-Marea Neagră

Pompierii au scos trupul fără suflare al unui bărbat de 52 de ani, din canalul Dunăre-Marea Neagră. Acesta lucrase ca șofer de ambulanță, dar și-a pierdut locul de muncă, după ce a fost implicat într-un accident rutier, în timp ce conducea mașina de serviciu, fiind în stare de ebrietate.

Cu doar câteva zile înainte, acesta i-a spus fiului său că are de gând să își ia viața și a fost dat dispărut de acasă pe data de 29 octombrie.

Conform Ziua de Constanța, acesta s-ar fi aruncat de pe podul de la Năvodari, iar un pescar aflat în apropiere a spus ce s-a întâmplat. Cadavrul a fost scos din apă în mai puțin de 15 minute.

Citeste si: Cine era Bianca, adolescenta de doar 15 ani care a murit după ce a primit trei diagnostice greșite în patru zile. Bianca și-a dat ultima suflare în brațele mamei

„Pompierii erau deja aici, și salvarea când am venit eu. Apoi, pompierii l-au scos, l-au ridicat și l -au băgat în mașină. Nu știu cine a anunțat la 112. Când am venit eu erau toți aici deja. Intervenția a durat maxim un sfert de oră, nu a fost greoaie. Am văzut ca o geacă plutind, aproape de mal”, a spus pescarul aflat la fața locului pentru sursa menționată anterior.