Cine este și ce vârstă are Cătălin Zmărăndescu. Iată ce face după ce s-a retras din sport

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 09 sep 2023, 00:50

Cătălin Zmărăndescu, unul dintre cei mai cunoscuți foști luptători din România

Sursa: facebook Cătălin Zmărăndescu

Cătălin Zmărăndescu este cunoscut în showbizul din România, atât ca fost luptător, dar și după ce a fost bodyguardul lui Gigi Becali. Iată cine este, de fapt, Cătălin Zmărăndescu și ce vârstă are.

Cătălin Zmărăndescu este un fost sportiv român, devenit celebru după ce a acceptat să fie garda de corp a lui Gigi Becali. Cu ce se ocupă Cătălin Zmărăndescu în prezent, după ce s-a retras din activitatea sportivă și ce vârstă are?

Ce vârstă are Cătălin Zmărăndescu? 

Cătălin Zmărăndescu este cunoscut în România drept unul dintre cei mai buni foști luptători.

După ce a făcut performanță în ring, acesta a devenit persoană publică și a participat la mai multe show-uri de televiziune, făcându-se remarcat prin atitudinea sa dură. Cătălin Zmărăndescu s-a născut pe 26 ianuarie 1973, la București și are 49 de ani. Până la această vârstă, fostul luptător a obținut nenumărate victorii ca sportiv, devenind de mai multe ori campion național la lupte libere și fiind primul campion european român în artele marțiale. 

În plus, Cătălin Zmărăndescu s-a bucurat de succes și ca luptător de local kombat, este fost artist marțial mixt profesionist și a practicat și boxul profesionist.  

Pregătirea sa fizică l-a ajutat să devină bodyguardul lui Gigi Becali, post pe care l-a ocupat timp de 16 ani. A ales acest drum după ce a renunțat la cariera în sport. Deși poziția de bodyguard l-a făcut celebru, Cătălin Zmărăndescu a avut de suferit după ce a fost acuzat de lipsire de libertate în mod nelegal a persoanelor care i-au furat mașina lui Gigi Becali.

Pentru fapta sa, în anul 2009, fostul sportiv a fost arestat și condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare. În acel moment, legătura dintre el și patronul FCSB s-a rupt.

Pentru o perioadă, Cătălin Zmărăndescu a fost plecat din țară, mai exact în Anglia, acolo unde a luptat în mai multe gale MMA.  

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Cătălin Zmărăndescu copii. De câte ori a devenit tată fostul luptător și ce relație are cu copiii lui

Cu ce se ocupă Cătălin Zmărăndescu după ce a renunțat la sport?

Deși s-a retras din activitatea sportivă în anul 2017, atunci când l-a învins prin KO tehnic pe polonezul Tomasz Czerwinski, Cătălin Zmărăndescu nu a putut sta foarte mult timp departe de ring, astfel că a ales să își deschidă o academie de lupte la Târgoviște.

Acum intră în ring, dar în postura de antrenor.

Mai mult decât atât, Cătălin Zmărăndescu a descoperit că are o pasiune și pentru animale, astfel că se ocupă de creșterea a mai bine de 300 de păsări de curte.

În plan personal, după ce s-a despărțit de prima soție, cea cu care are doi copii, Cătălin Zmărăndescu și-a refăcut viața. În prezent, fostul luptător este căsătorit și are alți doi copii.

Fostul sportiv a devenit tată de patru ori, însă cu copiii din prima căsnicie nu păstrează legătură.

Cătălin Zmărăndescu este invitatul lui Denise Rifai în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la Kanal D duminică, 11 decembrie 2022, de la ora 22:00. 

Citește și: Cătălin Zmărăndescu a fost la doar un pas de a-și lua viața. Fostul luptător de K1 a vorbit despre cele întâmplate, în emisiunea „Fiță cu Adiță”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.