Cine este si cu ce se ocupa Dorian, noul iubit al Ralucai Munte? Nu o sa iti vina sa crezi cum face bani

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 aug 2020, 18:46
Raluca Munte, din nou indragostita! Cine este si cu ce se ocupa Dorian, noul iubit ei iubit Foto(7)
Raluca Munte, din nou indragostita! Cine este si cu ce se ocupa Dorian, noul iubit ei iubit

Raluca Munte si-a facut de curand aparitia alaturi de noul ei iubit si pare extrem de fericita.

Raluca Munte a fost una dintre concurentele care au facut furori in casa "Puterea dragostei", in primul sezon. In perioada petrecuta in emisiune Raluca a intampinat atat momente fericite, cat si clipe de dezamagire si tristete.
Mai intai Raluca s-a indragostit de Adrian, un tanar care a reusit sa o cucereasca prin nonconformismul sau, insa dupa cateva luni relatia lor s-a destramat, iar cei doi au decis sa mearga fiecare pe drumul lui.

Mai tarziu, Raluca l-a cunoscut tot in emsisiune pe Ricardo, un alt tanar carismatic, care i-a cucerit inima iremediabil si alaturi de care a visat sa isi cladeasca o familie. Insa nici de aceasta data, Raluca nu si-a vazut visul implinit, deoarece relatia cu Ricardo nu a rezistat, dupa plecarea lor din emisiune, cei doi au hotarat sa puna punct povestii lor.

Cine este si cu ce se ocupa Dorian, noul iubit al Ralucai Munte?

Desi dupa participarea la Puterea dragostei, Raluca a mai incercat sa isi gaseasca jumatatea alaturi de un fost iubit, nici atunci soarta nu i-a suras si la scurta vreme s-au despartit din nou.
Dupa multa suferinta, dezamagiri si deziluzii provocate de despartiri dureroase, Raluca pare ca si-a intalnit marea dragoste.

De curand, frumoasa bruneta a publicat pe contul ei de socializare cateva imagini, in care apare alaturi de noul ei iubit, un barbat carismatic, foarte chipes, care se pare ca i-a adus Ralucai echilibrul mult dorit.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Raluca Munte este însărcinată? Imaginea cu burtica de gravidă: "Cine va fi mămică?"

Citeste si: O mai tii minte pe Raluca Munte de la ''Puterea dragostei''? Frumoasa bruneta este insarcinata! Iata cum s-a dat de gol!

Dorian si Raluca se potrivesc fizic de minune. Cei doi au avut de curand o escapada la mare, unde s-au fotografiat impreuna si par un cuplu extrem de fericit.

Este posibil ca Raluca sa-l fi cunoscut pe noul ei iubit in mediul ei de lucru, deoarece tanarul este tot agent imobiliar. Si la fel ca si ea, tanarul este pasionat de sport si alimentatie sanatoasa, semn ca cei doi se potrivesc perfect, avand aceleasi pasiuni. Iata cat de frumosi sunt impreuna cei doi indragostiti: