Cine este și cu ce se ocupă fostul soț al Danielei Condurache. „Trăiam o dragoste nebună”, a mărturisit artista

Autor: Sara Andreescu
Actualizat: 15 sep 2023, 05:25

Cine este și cum arată fostul soț al Danielei Condurache

Sursa: Kanal D

Cine este și cu ce se ocupă fostul soț al Danielei Condurache. Cei soi s-au cunoscut în copilărie și au trăit o dragoste nebună, a mărturisit cântăreața de muzică populară.

Daniela Condurache, îndrăgita cântăreață de muzică populară, este în prezent singură. A trăit o frumoasă poveste de dragoste cu bărbatul de care s-a îndrăgostit încă din copilărie, dar lucrurile nu au mers așa cum și-au dorit și după 16 ani și-au spus adio. Cine este și cu ce se ocupă fostul soț al Danielei Condurache

Citește și: Cu cine a fost căsătorit Florin Piersic JR. Fosta soție a actorului a fost implicată într-un mare scandal

Cine este fostul soț al Danielei Condurache 

Daniela Condurache  avea doar 6 ani atunci când l-a întâlnit pentru prima dată de pe Constantin Mândrişteanu, cel care, peste ani, avea să îi devină soț. Peste ani, soarta i-a adus din nou împreună și chiar dacă fiecare era implicat într-o altă relație, dragostea pe care și-o purtau unul altuia i-a adus împreună. 

„Eram îndrăgostiți unul de altul la maximum. Trăiam o dragoste nebună! M-a cerut în căsătorie, a facut totul ca la carte, a venit să mă ceară de la părinți”,  a declarat Daniela Condurache despre bărbatul cu care s-a căsătorit. 

Cei doi s-au căsătorit la Botoșani, iar nașă le-a fost Laura Lavric. După 16 ani, Daniela Condurache avea să divorțeze de cel care i-a fost soț, de vină fiind turneele care o țineau pe artistă la mare distanță de casă. 

”Am fost foarte fericiți! Copii nu am avut, am fost prea mult pe drumuri amandoi(...)

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La divorț aveam piciorul rupt, am mers la divorț la brațul lui. Adevărul e că orice bărbat are nevoie de nevastă acasă, măcar din când în când. Eu recunosc, ascensiunea profesională nu mi-a mai dat voie să stau acasă. Flacăra încă există, ne purtăm respect reciproc, colaborăm. , a mai marturisit Daniela Condurache, potrivit starpopular.ro.  

Citește și: Daniela Condurache vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Cu ce se ocupă bărbatul cu care Daniela Condurache a fost căsătorită 

Constantin Mândrişteanu, bărbatul cu care Daniela Condurache a fost căsătorită vreme de 16 ani, nu este străin de muzică și de lumea artistică. Acesta este considerat a fi unul dintre cei mai buni trompetişti din România. 

Fostul soț al Danielei Condurache fost angajat al Filarmonicii de Stat Botoşani, al Orchestrei „Rapsozii Botoşanilor”, al Ansamblului Artistic „Ciprian Porumbescu din Suceava şi al Ansamblului „Dor Transilvan” din Bistriţa.

A cântat alături de artişti valoroşi şi a concertat în ţară şi peste hotare. Are două albume, „Bijuterii folclorice” şi „Shadow of your smile” (cafe-concert), şi un disc, imprimat în 1979 la Electrecord, cu „Rapsozii”. Cetăţean de onoare al oraşului în care locuieşte, Suceava, din 2018, potrivit crainou.ro

Care este cel mai mare regret al Danielei Condurache 

„Am multe regrete, pentru că în carieră a trebuit să fac extrem de multe sacrificii şi nu spun că n-aş investi tot atât, dar mi-am neglijat de foarte multe ori familia. Mi-am dorit enorm să fiu pe scenă şi oamenilor să le placă ceea ce cânt, dar mi-aş fi acordat şi o parte din timp pentru familie şi, de ce nu, pentru copii. Într-un fel regret că n-am copii, dar am vreo 16 fini şi îi iubesc extrem de mult”,  a mărturisit Daniela Condurache într-un interviu acordat revistei Taifasuri

În această duminică, Daniela Condurache este invitata lui Denise Rifai la Kanal D. Îndrăgita cântăreața de muzică populară va vorbi și despre unul dintre marile regrete ale vieții sale și anume faptul că nu are copii. 

 

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.