Cine este și cu ce se ocupă fostul soț al Ozanei Barabancea! Soprana a ales să își crească singură copiii după greșeala făcuta de acesta

Autor: Bianca Vidoi
Ozana Barabancea fost soț Foto(4)
Ozana Barabancea
Sursa: Instagram ozana9barabancea

Ozana Barabancea este o soprană celebră din România, iar deși cariera ei este într-o continuă ascensiune, aceasta a suferit pe plan amoros.

Ozana Barabancea este apreciată de milioane de persoane pentru glasul impecabil pe care îl are, dar și seriozitatea și devotamentul de care dă dovadă atunci când vine vorba de muzică. Deși aceasta are un succes incredibil pe plan profesional, însă pe plan romantic, Ozana Barabancea a fost nevoită să treacă prin mai multe momente dificile. Iată cine este fostul soț al Ozanei Barabancea.

Cine este și cu ce se ocupă fostul soț al Ozanei Barabancea

Ozana Barabancea se concentrează pe cariera ei de succes și încearcă să își țină relațiile și familia cât mai departe de ochii curioșilor. Acesta este motivul pentru care nu foarte multe persoane știu că soprana a fost căsătorită, însă a decis să divorțeze de fostul ei soț după ce acesta a făcut o mare greșeală.

Ozana Barabancea a fost căsătorită cu Sorin Terinte, un pianist extrem de cunoscut și apreciat în întreaga lume, iar din frumoasa relație de iubire cei doi au doi copii, pe Andrew care a împlinit 21 de

ani, și pe Gloria, în vârstă de 18 ani. Se aflau într-un loc foarte bun al relației lor, în care părea că nimic nu îi poate distruge, însă în anul 2004, Ozana Barabancea și Sorin Terinte au anunțat că urmează să divorțeze.

Citește și: Ce a vorbit Ozana Barabancea cu tatal ei DUPA ce a murit: "L-am visat si mi-a spus ca daca vreau..."

În acea perioadă se specula că Sorin Terinte nu i-a fost fidel sopranei Ozana Barabancea, deși aceasta a încercat să treacă cu vederea nenumărate greșeli, astfel încât să repare relația dintre cei doi. Situația sopranei a fost una dificilă, ținând cont că aceasta era însărcinată în perioada divorțului.Ozana Barabancea a lăsat timpul să o vindece, iar după mai mulți ani de la despărțirea dintre cei doi, soprana și Sorin Terinte pot spune că au rămas în relații amicabile, în special de dragul copiilor, potrivit fanatik.ro.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Ozana Barabancea este o mamă împlinită

Ozana Barabancea a decis în anul 2004 să divorțeze de Sorin Terinte, deși era însărcinată în patru luni cu fiica ei. Aceasta a decis să își crească singură copiii după nenumăratele momente în care fostul ei soț a călcat strâmb, iar acum se poate mândri cu urmașii ei. Andrew are 21 de ani, iar acesta a terminat facultatea, în timp ce Gloria are 18 ani și a finalizat studiile de liceu.

 

Acesta a fost un an important pentru Ozana Barabancea și fiica ei, deoarece tânăra a susținut examenul de Bacalaureat, iar prin intermediul unor postări pe rețelele sociale, aceasta a anunțat că a fost luat cu brio. La data de 1 iunie 2024 a fost Ziua Copilului, iar acesta a fost un moment perfect pentru Ozana Barabancea să își exprime iubirea.

”În dimineața asta m-am trezit singură cu Zara, cățelușa noastră! Prima zi de 1 iunie când îmi dau seama că ai mei copii își iau zborul. E firesc! Dar tot îmi vine să le spun public La mulți ani, copiii mei frumoși, deștepți, înțelepți și harnici! Eu rămân mama voastră și sunt aici pentru voi să vă sprijin, să vă alin, să vă dojenesc sau cu iubire să vă cert! Dragostea de mamă are termen de valabilitate pe vecie. Datoria mea este scopul vieții mele: să vă știu fericiți și utili semenilor voștri! La mulți ani, copiii mei! Dumnezeu să vă binecuvânteze! Să fiți mereu alături unul de celălalt și să rețineți că fericirea se împarte și se obține ÎMPREUNĂ! Așa să ne ajute Bunul Dumnezeu!”,  a scris Ozana Barabancea pe pagina ei de Instagram

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.