Cine este și cu ce se ocupă iubita lui Marius Elisei! Fostul soț al Oanei Roman a publicat prima fotografie cu cei doi

Author: Diana Bostan
Actualizat: 28 sep 2023, 09:34

Marius Elisei, prima fotografie cu noua iubită

Sursa: Instagram- Elisei Marius

Marius Elisei nu a mai avut răbdare și a postat prima fotografie iubita lui. Vezi cât de frumoasă este noua parteneră a lui Marius Elisei.

Fostul soț al Oanei Roman vrea să pună capăt controverselor iscate în jurul relației lui, și s-a afișat cu noua iubită.

Marius Elisei a dezvăluit identitatea iubitei sale

Deși susținea că vrea să o protejeze și nu va face încă publică identitatea iubitei sale, Marius Elisei nu a mai avut răbdare și a vrut ca toată lumea să vadă cât de frumoasă este femeia care îl face fericit.

Citește și: Oana Roman îi aduce acuzații grave lui Marius Elisei. Acesta s-ar folosi de fetița lor ,,de dragul unei răzbunări’’

Cei doi au o relație de trei săptămâni, dar deja au planuri mai împreună, iar bruneta deja a făcut cunoștință cu fetița pe care Marius Elisei o are cu Oana Roman. Spre surprinderea tuturor, noua iubită a lui Marius Elisei nu are vreo legătură cu viața mondenă a Capitalei.

Citește și: Marius Elisei s-a înșelat în privința noii lui iubite: ,,Am făcut o greșeală''. Ce detaliu a omis bărbatul

Marius Elisei susține că iubita lui este fizioterapeut, iar aceasta își desfășoară activitatea la Institutul Național de Recuperare, Medicină Fizică și Balneoclimatologie. Frumoasa brunetă este mai mare decât iubitul ei, aceasta împlinind vârsta de 40 de ani în septembrie.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Fiica Oanei Roman a întâlnit-o pe iubita lui Marius Elisei, iar vedeta a reacționat „Ea are nevoie ” Cu ce se ocupă actuală iubită a lui Marius Elisei

„Îți mulțumesc pentru tot, îți mulțumesc pentru că mi-ai pus din nou zâmbetul pe buze, îți mulțumesc pentru căldura și liniștea pe care mi-o oferi, îți mulțumesc pentru bunătatea pe care mi-o oferi.

Te sărut ”, a scris Marius Elisei la fotografia cu noua iubită.

Fostul soț al Oanei Roman este în culmea fericirii

După afișarea noii relații, Marius Elisei a fost ținta unor atacuri din partea Oanei. Aceasta susține că fostul soț s-ar folosi de fiica lor pentru o răzbunare personală și că ea este singura care se ocupă de creșterea și educația ei.

Citește și: Oana Roman a recunoscut! Ce intervenții estetice are vedeta?

În ciuda declarațiilor, Marius Elisei își vede de viața și nu lasă comentariile urâte să-i umbrească fericirea cu noua iubită. Acesta a povestit cum a cunoscut-o pe actuala parteneră, iar cei doi au avut primul contact vizual în anul 2003.

Citește și: Marius Elisei, cină romantică cu Oana Roman „M-a sunat cineva de ziua mea duminică” Cum s-a întâmplat totul

Pe 4 septembrie, ne-am văzut prima oară la un eveniment. Prima oară ne-am văzut în 2003, ea trecând pe unde lucram, doar ne priveam. Nu ne vorbeam, nu ne salutam, nu nimic. Lucrăm la primul meu job, la un magazin la sora mea. Eu o serveam pe ea, era clientă. După 20 de ani ne-am văzut la o petrecere, ne-am salutat, am făcut cunoștință și am ieșit la întâlnire. O știu de mică. Sunt atât de fericit și de liniștit încat nu imagini mai interesează nimic. Sunt foarte fericit și o voi respecta. Dumnezeu m-a răsplătit pentru tot. Cred ca în 10 ani, de când m-am întors, m-am tot întors. , a declarat fostul soț al Oanei Roman.