Cine este și cu ce se ocupă logodnicul Adrianei Bahmuțeanu. George Restivan a trăit o adevărată dramă

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 03 nov 2023, 07:35

Cine este și cu ce se ocupă logodnicul Adrianei Bahmuțeanu

Sursa: Facebook Adriana Bahmuteanu

Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu, George Restivan, a trăit o adevărată dramă. Bărbatul a rămas văduv, cu un bebeluș de numai 3 luni.

Adriana Bahmuțeanu s-a logodit și se pregătește de nuntă. Bărbatul alături de care și-a regăsit fericirea se numește George Restivan, iar cea care le-a făcut cunoștință este clarvăzătoarea Carmen Harra. 

Citește și: De câte ori și de ce a divorțat Adriana Bahmuțeanu de Silviu Prigoană. „M-a bătut cu pliciul, recunosc…”

Cine este și cu ce se ocupă logodnicul Adrianei Bahmuțeanu 

Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu, George Restivan, s-a stabilit în Statele Unite ale Americii în anul 1999. Acesta se ocupă de afaceri în domeniul imobiliar și a cunoscut-o pe jurnalistă pe când se afla într-un concediu în România. Clarvăzătoarea Carmen Harra este cea care i-a adus pe cei doi împreună și cea care le-a prezis că se vor căsători, deoarece „s-au întâlnit în anul karmic”. 

Deși la începutul relației au negat că ar exista o legătură între ei, în vara anului trecut, Adriana Bhmuțeanu și George Restivan s-au logodit la biserică, la 3 luni după ce s-au cunoscut.

"Vă mulţumesc pentru miile de mesaje frumoase, pentru susţinere şi încurajări!!! Este minunată fericirea pe care o trăim şi pe care o construim în fiecare zi, în aşa fel încât să dureze”,  este

mesajul transmis de vedetă la scurt timp după ce s-a logodit. Cei doi se pregătesc acum de nuntă, iar Carmen Harra ar vrea să le fie nașă, mai ales că întâlnire dintre ei i se datorează clarvăzătoarei. 

"Eu sunt doar un pion care am deschis o ușă. George este arhetipul uman care te-a văzut, te-a iubit, a căzut în genunchi și te-a cerut de nevastă. Adriana este absolut incredibilă, ea crește acest copil.

Nu am suficiente vorbe, cât o admir pentru că are grijă de acest copilaș care provine și el dintr-o dramă. Adriana face un lucru divin. Bineînțeles că o să vin și la nuntă. Cred că sunt nașa numărul 1, în afară de Anamaria Prodan, că știu că vrea și ea să fie nănașă. Nu am mai fost în România de 4 ani.", a mărturisit Carmen Harra, pentru WOWnews.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Adriana Bahmuțeanu copii. Cum arată copiii prezentatoarei TV și ce relație are cu cei doi băieți

Adriana Bahmuțeanu s-a căsătorit prima dată la 18 ani 

Adriana Bahmuțeanu s-a căsătorit prima dată la vârsta de 18 ani, în mare secret, cu Cosmin Bahmuțean, un om de afaceri. Ce doi au fost căsătoriți vreme de 5 ani, iar viața Adrianei alături de primul soț a fost un calvar. 

„Eu am avut de-a face cu un asemenea tiran. Am fugit de acasă și nu m-am mai întors. Primul meu soț nu era foarte ok din nici un punct de vedere. Povestea îmi face rău. Ajungi să crezi că ești o sclavă și că nu poți face nimic fără acel om. Eu am divorțat la 23 de ani, mi-am luat inima-n dinți. Te simți umilită! Am mâncat bătaie, asta e situația”, a mărturisit Adriana Bahmuțeanu. 

A urmat apoi căsătoria cu Silviu Prigoană, de care avea să divorțeze imediat după luna de miere. Cei doi nu au rezistat prea mult unul fără altul, motiv pentru care în 2004 s-au împăcat și și-au unit din nou destinele. 

De data asta doar pentru patru luni, apoi au divorțat din nou. Și au continuat seria de certuri, divorțuri și împăcări până în anul 2015 când au divorțat pentru a cincea oară, definitiv.

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au împreună doi copii, Eduard și Maximus, cu care Adriana are o relație bună, chiar dacă aceștia locuiesc la tatăl lor.  

Eduard și Maximus se bucură pentru mama lor și abia așteaptă să participe la nuntă. 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.