Cine este și cu ce se ocupă Mihaela Orban, soția fostului premier Ludovic Orban

Author: Denisa Avram
Actualizat: 22 mar 2021, 17:21
Mihaela Orban, sotia fostului premier Ludovic Orban
Sursa: Facebook

Viața privată a fostului premier Ludovic Orban a rămas destul de ascunsă de publicului. Iată cu ce se ocupă Mihaela Orban, soția lui.

De-a lungul carierei sale politice Ludovic Orban  nu a vorbit adesea despre familia sa. Fostul prim-ministru al României este căsătorit cu Mihaela Orban și au împreună un băiat, Tudor Andrei, în vârstă de 20 de ani. Iată care este ocupația soției lui Ludovic Orban.

Cine este și cu ce se ocupă Mihaela Orban, soția lui Ludovic Orban

Cariera Mihaelei Orban este una opusă celei a soțului său, fiind una discretă.

Ea este psiholog, psihopedagog și directoare de grădiniță. 

Mihaela Orban a absolvit psihologia, pedagogia și sociologia la Universitatea din București și a ales să rămână o prezență discretă în sectorul privat. Mihaela Orban este psiholog, psihopedagog și director al unei grădinițe private din București. De asemenea, este consilier în cadrul unei fundații care se ocupă cu educarea copiilor și tinerilor din România. 

Soții Orban au împreună un copil, pe Tudor Andrei în vârstă de 20 de ani.

Fiul celor doi este student la Facultatea de Matematică din cadrul Universității București și a absolvit Liceul ”Gheorghe Șincai” din București. 

“E aplecat spre ştiinţele exacte, fizică, matematică, chimie… E şi în zona informaticii, dar spune că nu vrea să stea toată viaţa în faţa unui computer şi nu vrea să meargă spre IT. Mă bucur că învaţă, că e serios. L-am crescut foarte liber, l-am lăsat să dea cu capul de pragul de sus singur, nu l-am protejat.

Am încercat să-i spun punctul de vedere. Nu am apelat la interdicţii, la pedepse, nici măcar nu l-am ameninţat că-l opresc. Au fost unele pedepse, dar neaplicat cu nervi, ci calm şi cu explicaţii. Am trecut de perioada asta, de la 15 ani nu am mai avut niciun motiv să-i aplic vreo pedeapsă. E pe propriile picioare, caută să-şi găsească rezolvări la toate problemele cu care se confruntă”, declara Ludovic Orban în 2017, potrivit b1.ro.

Citeste si: Fostul Premier al României Ludovic Orban vine marți la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Ludovic Orban, invitat la 40 de întrebări cu Denise Rifai

Ludovic Orban a fost numit premier, de președintele Klaus Iohannis, după căderea guvernului Dăncilă, în octombrie 2019. Cabinetul său a fost învestit în data de 4 noiembrie 2019.

La 5 februarie, Guvernul Orban a fost demis, în urma unei moțiuni de cenzură inițiată de PSD. La data de 6 fabruarie, Iohannis l-a desemnat din nou premier.

Pe 25 februarie,  Ludovic Orban și-a depus mandatul de premier, iar Florin Cîțu a fost desemnat. După ce acesta din urmă și-a depus și el mandatul, Orban a fost numit, din nou, în contextul crizei generate de coronavirus.

Citeste si: Raluca Turcan, declaratii neasteptate despre noi modificari la legea salarizarii! Ce se va intampla cu sporurile bugetarilor?

Ludovic Orban va răspunde controverselor legate de carieră, dar și  viața personală, în ediția de marți, 23 martie, a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

 “Vi se pregătește înlăturarea de la șefia  PNL?”, “De ce nu v-a mai vrut  Klaus Iohannis premier?”, “Va doriți puterea cu orice preț?”, “Ați dat bani să musamalizati accidentul rutier?”,  “Ați petrecut cot la cot cu interlopii?”, “Sunteți misogin cu femeile din politică?”,  “Vreți să păreți mai sărac decât sunteți?”,  acestea  sunt câteva dintre întrebările adresate fostului Premier al României, în ediția de marți a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la 23:15, la Kanal D!

Citeste si: Ludovic Orban, noi detalii despre restricțiile din România: „Se poartă discuţii pentru...” Ce s-ar putea întâmpla până la Paște?