Cine este şi cu ce se ocupă Răzvan Bănică, proaspătul soţ al Sandrei Izbaşa? E unul dintre cei mai invidiaţi bărbaţi din România

Author: Raluca Ionita
Actualizat: 10 dec 2021, 02:26

Răzvan Bănică și Sandra Izbașa s-au căsătorit în luna iulie. Puțină lume știe însă cine este și cu ce se ocupă proaspătul soț al campioanei olimpice.

La 31 de ani, Sandra Izbașa se poate declara o femeie fericită. Și-a încheiat cariera în gimnastică la cel mai înalt nivel, cu două titluri olimpice, iar acum a început un nou capitol, de data aceasta pe plan personal. Frumoasa campioană s-a căsătorit cu Răzvan Bănică, nimeni altul decât nepotul lui Ștefan Bănică jr. 

Răzvan Bănică, nepotul celebrului Ștefan Bănică jr.

Sandra Izbașa a devenit, oficial, doamna Bănică.

Pe 30 iulie, multipla campioană olimpică și europeană și-a unit destinele cu Răzvan Bănică. Cei doi au făcut deocamdată doar cununia civilă.

Soțul Sandrei are 29 de ani și este actor la Teatrul Notarra, din București. Răzvan Bănică a absolvit Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografie și are un unchi celebru. Este vorba despre Ștefan Bănică Junior . Răzvan iubește teatrul, dar în trecut a jucat și în diferite telenovele și seriale românești, cum ar fi: "Îngeraşii", "Moştenirea", "Iubire şi onoare" sau "Pariu cu viaţă". 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

De asemenea, tânărul a cochetat și cu muzica și a înregistrat mai multe melodii, care au fost distribuite în diferite piese de teatru. Răzvan Bănică și Sandra Izbașa și-au făcut publică relația în vara anului trecut, iar în luna decembrie, chiar de Crăciun, superba campioană a fost cerută în căsătorie. 

Sandra Izbașa, o viață dedicată gimnasticii

Sandra Izbașa a pus punct carierei de gimnastă în 2016, chiar înainte de Jocurile Olimpice de la Rio. În cei 10 ani în care a activat la cel mai înalt nivel, Sandra a câștigat aproape tot ce se putea.  Are două medalii de aur la Jocurile Olimpice, la sol în 2008 și la sărituri în 2012, și două medalii de bronz, cu echipa.

În plus, a câștigat 12 medalii la Campionatele Europene, dintre care 7 de aur. 

Singurul titlu major care îi lipsește din palmares este aurul mondial. A fost vicecampioană a lumii la bârnă și a luat de două ori bronzul, cu echipa și la individual compus. 

După ce s-a retras din sportul care a făcut-o celebră, Sandra Izbașa și-a făcut timp pentru a doua mare iubire a sa, actoria.

Această pasiune i l-a scos în cale, de altfel, pe cel care avea să-i devină soț, Răzvan Bănică.  ”Până ajung să iau Oscarul o să fiu perfectă! Ha, ha, ha! A fost dragoste la prima vedere, oricum. După ce-am vorbit un pic cu Iura despre ce-și dorește, ne-am dat seama că n-am cum să lipsesc din distribuție. Mi-a fost teamă după ce-am bătut palma pentru că nu mai făcusem asta până acum.
Mi-era teamă că nu o să-mi iasă ce am de făcut sau ce pățesc dacă uit textul”
, a dezvăluit Sandra într-un interviu acordat cu ceva timp în urmă. 

 

Taguri: