Cine este și cu ce se ocupă soțul Iulianei Tudor? Frica peste care a trecut prezentatoarea în numele iubirii: „Este o diferență de 8 ani între noi”

Autor: Bianca Vidoi
Iuliana Tudor soț Foto(4)

Iuliana Tudor

Sursa: Facebook Iuliana Tudor

Iuliana Tudor are o carieră de succes, iar pe lângă nenumăratele rezultate impresionante, aceasta se mândrește și cu familia ei.

Iuliana Tudor este un exemplu de profesionalism în televiziune, ce se poate mândri cu o carieră de succes pentru care a fost nevoită să își pună pe al doilea loc familia. Deși munca i-a acaparat o mare parte din viață, Iuliana Tudor și-a creat o familie iubitoare alături de bărbatul pe care îl iubește, Răzvan și lumina ochilor ei, Tudor. Iată cum s-a cunoscut Iuliana Tudor cu soțul ei.

Cine este și cu ce se ocupă soțul Iulianei Tudor

Iuliana Tudor se află întotdeauna în lumina reflectoarelor, însă aceasta încearcă să își țină viața personală cât mai departe de ochii curioșilor, postând câteva fotografii în prezența soțului sau al fiului ei. Soțul Iulianei Tudor, Răzvan, este om de afaceri, fiind proprietarul unei companii specializate în consultanță pentru afaceri și management. În paralel, Răzvan este și manager general al unei firma care se ocupă cu realizarea de fațade ventilate pentru clădiri.

Iuliana Tudor și Răzvan s-au cunoscut într-un loc neobișnuit, mai exact la biserică, la slujba de Înviere din orașul ei natal, Băicoi. Cei doi nu știau că erau vecini, iar Răzvan a decis să facă primul pas și să o întrebe cât este ceasul, moment în care a început totul. Deși pare un început de basm, Iuliana Tudor a decis ca după doar o săptămână de relație să se despartă de Răzvan din cauza diferenței de vârstă dintre cei doi, diferență de 8 ani.

Citește și: „Am stat la pat niște luni de zile”. Ce diagnostic a primit Iuliana Tudor în anul 2004? Lecțiile valoroase pe care le-a învățat în acea perioadă dificilă

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: A renunțat Flick la prieteni pentru relație? „Eram văzut ca eternul burlac, petrecăreț. Eram petrecărețul suprem. Mulți prieteni la început s-au bucurat, pe urmă n-au înțeles.”

Prezentatoarei i se părea că diferența de vârstă dintre cei doi îl poate face pe Răzvan să se grăbească în viitoarea lor relație, astfel să aibă intenții mult mai serioase decât alte ei. Răzvan nu s-a dat bătut și a pus la cale un plan, alături de mama Iulianei Tudor, în care să vină o surprindă chiar la majoratul acesteia, iar povestea lor de iubire nu s-a mai terminat de atunci.

“Ne-am cunoscut în biserica, la slujba de Înviere, acasă, în Băicoi. Eram vecini, dar nu ne știam. Atunci ne-am întâlnit și m-a întrebat, banal, cât e ceasul. Așa s-a legat totul. Numai că, după o săptămână, i-am spus că ne despărțim. Mi-era cumva teama. Este o diferență de 8 ani între noi. Mi se părea mult… mi se părea că are intenții mult prea serioase pentru cine eram eu atunci.

M-a cautat din nou și a complotat cu mama să vina de ziua mea (împlineam 18 ani) cu o surpriză… multe, foarte multe flori. Atunci am ales să văd ce se mai întâmplă și am lăsat lucrurile în voia lor. Nu mi-am mai propus nimic și, în general, când nu-mi mai propun nimic, îmi ies cele mai bune lucruri din viață. Așa s-a întâmplat și cu el”, a povestit Iuliana Tudor, potrivit playtech.ro.

Care a fost cel mai frumos moment din viața Iulianei Tudor?

Iuliana Tudor se iubește cu Răzvan de aproximativ trei decenii, iar pe parcursul anilor aceștia au avut parte de nenumărate momente frumoase, însă unul le întrece pe toate. Cel mai frumos moment din viața Iulianei Tudor a fost cel în care l-a adus pe lume pe fiul ei, Tudor, în anul 2010. Aceasta a născut șa vârsta de 33 de ani și recunoaște că și-a dorit foarte mult să devină mamă, iar acum are o relație excepțională cu fiul ei.

„Cel mai frumos moment a fost venirea pe lume a lui Tudor. L-am așteptat și l-am dorit multă vreme. A fost o împlinire de nepus în cuvinte.”, a mărturisit Iuliana Tudor, potrivit viva.ro.

Prezentatoarea se mândrește cu modul în care s-a dezvoltat relația cu fiul ei, spunând că cei doi sunt foarte apropiați, elementul esențial dintre ei fiind încrederea pe care o au unul în celălalt. Iuliana Tudor recunoaște că l-a încurajat pe Tudor ca atunci când greșește să discute cu ea, astfel încât să îl poată ajuta și să învețe din greșelile pe care le face.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.