Cine este și cum arată Carmen Mihaela, fosta soție a regretatului artist Petrică Mîțu Stoian! Niculina Stoican, primele declarații: "Trece prin niste momente!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 08 aug 2022, 00:00

Niculina Stoican, prietena extrem de apropiata de cei doi fosti soti, a dezvaluit ca femeia este devastata de moartea lui Petrica Mitu Stoian.

Niculina Stoican și Petrica Mitu Stoian au avut o relație speciala de prietenie că de altfel și familiile lor și știe foarte multe amănunte despre viață interpretului de muzica populara, însă niciodată nu a vrut să dezvăluie mai mult decât este cazul. Cântăreață de muzica populara a mai spus că în ce privește relația cu fosta lui sotie, Carmen Mihaela, artistul rămăsese foarte bun prieten cu aceasta chiar daca divorțaseră.

Citeste si: Petrică Mîțu Stoian și-a adorat părinții! Celebrul interpret le-a purtat un mare respect celor mai importanți oameni din viața sa și a păstrat cu sfințenie casa părintească de la Isverna!

Carmen Mihaela, fosta sotie a regretatului Petrica Mitu Stoian, devastata de moartea artistului

Desi în media sunt foarte puține poze cu fosta sotie a lui Petrica Mitu Stoian, Niculina Stoican a povestit pentru cancan.ro că aceasta este o prezenta foarte discreta și acum, mai mult că niciodată nu vrea să facă nicio declarație, fiind

efectiv devastata de moartea fostului sau partener de viață.

Noi am rămas cu toții prieteni! Ei au divorțat pentru că așa au hotărât, iar ea trece prin niște momente așa cum trec și cei care n-au intrat în legătură cu el, dar cei care au trăit o viață alături de el. Și nu cred că acum, ea își dorește să facă vreo declarație.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Niculina Stoican, dezvaluiri despre relatia celor doi fosti soti

Și ei erau în relații bune, au rămas amici, ca doi oameni normali care pot să-și dea «Bună ziua!», indiferent de ce au hotărât. Nu am rămas doar eu amică, noi cu toții am fost și suntem în relații bune pentru că am împărțit și același loc de muncă la «Doina Gorjului».

Ei au rămas în relații bune și n-au existat niciodată conflicte. Că nu s-a făcut paradă cu asta, că nu s-a vorbit despre asta, nu are nicio legătură, dar relația lor a fost impecabilă."

Citeste si: Ce avere a lăsat în urmă Petrică Mîțu Stoian? Cine moștenește toată agoniseala strânsă de celebrul artist

Niculina Stoican a mai declarat ca era la curent cu starea de sanatate precara a artistului pentru ca tinea legatura cu sora lui Petrica Mitu Stoian.

Eu am ținut legătura cu sora lui și stiam ca este intr-o situatie delicata. Am sperat până în ultimul moment ca lucrurile să se schimbe și cumva să se poată redresa situația, dar din păcate … nu a fost așa”