Cine este și cum arată fiica lui Cătălin Zmărăndescu. Aceasta a devenit mamă la vârsta majoratului

Author: Cristina Mocanu

Cum arată fiica lui Cătălin Zmărăndescu?

Fiica lui este pasionată de sport și de tatuaje și a devenit mamă la vârsta de 18 ani.

Cine este fiica lui Cătălin Zmărăndescu

Alexandra Zmărăndescu este fiica fostului luptător de MMA Cătălin Zmărăndescu, din prima căsătorie, și este la rândul ei pasionată de sport precum tatăl și fratele ei, Mihai Zmărăndescu. Aceasta a practicat de-a lungul timpului tenis și street dance, dar din cauza unei accidentări a fost nevoită să renunțe la sportul de performanță.

Deși aceasta a luat lecții de tenis de la Simona Halep, Alexandra a fost mult mai atașată de dans. În momentul de față, aceasta face sală și aleargă cât de mult poate. Din păcate este nevoită să poarte o proteză atunci când face sport. De câte ori iese la alergat, Alexandra atrage toate privirile trecătorilor, pentru că are multe tatuaje pe corp cu, care iese în evidență.

Alexandra Zmărăndescu a declarat de mai multe ori că este pasionată de tatuaje, iar cel de pe fruntea sa reprezintă perioada cea mai dificilă din viața ei pe care a reuști

să o depășească cu greu. Pe brațul drept mai are un tatuaj care îi reprezintă pe mama și pe fratele ei, Mihai Zmărăndescu, care țin mâna pe ea în semn de protecție.

Citește și: Cătălin Zmărăndescu, duminică la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Alexandra Zmărăndescu a devenit mamă la vârsta de 18 ani

Fiica lui Cătălin Zmărăndescu a devenit mamă când a împlinit 18 ani.

Aceasta a făcut marele anunț pe pagina sa personală de Instagram. Astfel că, fostul campion la MMA a devenit bunic la vârsta de 48 de ani.

Alexandra și-a anunțat sarcina printr-o poză postată pe Instagram, în care iubitul său îi sărută burtica, însoțită de descrierea  “1+1=3”, iar prietenii acestora s-au grăbit să îi felicite pe tinerii părinți. Ulterior tânăra a revenit cu o serie de postări și filmulețe legate de sarcină.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Alexandra Zmărăndescu nu mai vorbește cu tatăl său

Relația pe care Cătălin Zmărăndescu o are cu cei doi copii din prima căsătorie este una destul de tensionată. Într-un interviu acordat de Mihai Zmărăndescu spunea că nici el, dar nici sora lui, Alexandra, nu mai vor să audă de tatăl lor.

Întrebat de urmăritorii de pe social media de ce publică imagini doar cu copiii din a doua căsătorie, Cătălin Zmărăndescu le-a răspuns acestora printr-un videoclip postat pe TikTok: „ Am patru copii. De ce postez decât cu doi dintre ei, cei mici? Pentru că ei au nevoie de mine și, până la 18 ani, sunt dator, ca părinte, să le ofer tot ceea ce au nevoie. Ceilalți doi sunt mari, așa că își văd de treaba lor.”

Citește și: Cine este și cum arată fiul lui Cătălin Zmărăndescu. De ce refuză să mai vorbească cu tatăl său

În 2022, Cătălin Zmărăndescu a luat decizia de a-și acoperi tatuajul cu numele fiului său, Mihai Zmărăndescu.

Fiul lui Cătălin Zmărăndescu a avut un mesaj copleșitor după ce a aflat că tatuajul cu el a fost transformat de tatăl, astfel că a declarat: “Acum câteva zile a făcut un cover peste tatuajul cu mine. A spus că lasă trecutul în urmă. Și a avut nesimțirea să posteze pe rețelele de socializare. Cătălin, copiii n-ai cum să-i lași în urmă. N-ai cum să spui că sunt în trecut. Și încă o chestie, încă te am tatuat. Se pare că eu am ales să fiu mai matur și să-mi asum că ești tatăl meu”.

Sursă: unica.ro