Cine este și cum arată fiul lui Cătălin Zmărăndescu. De ce refuză să mai vorbească cu tatăl său

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 06 sep 2023, 05:20

Fiului lui Cătălin Zmărăndescu are 23 de ani și îi calcă pe urme tatălui său.

Sursa: https://www.facebook.com/zmarandescuadrianmihai

Cine este fiul lui Cătălin Zmărăndescu și de ce nu vrea să mai vorbească cu tatăl său?

Fiului lui Cătălin Zmărăndescu are 23 de ani și îi calcă pe urme tatălui său.

Cine este fiul lui Cătălin Zmărăndescu și cu ce se ocupă

Cătălin Zmărăndescu este un luptător mixt profesionist de kickboxer și boxer. Acesta s-a născut pe data de 26 ianuarie 1973 și deține mai multe trofee, fiind multiplu campion la MMA. Cătălin are patru copii, dar Mihai și Alexandra Zmărăndescu, copiii din prima căsnicie, au rupt orice legătură cu tatăl lor după ce acesta a declarat că are doar doi copii din ultima căsătorie.

Adrian Mihai Zmărăndescu are 23 de ani și este cunoscut în lumea sportului de contact, acesta fiind luptător de MMA. Zmărăndescu Jr. este un adevărat campion MMA, strângând multe trofee de-a lungul timpului.

Citește și: Cătălin Zmărăndescu, duminică la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Mihai a devenit cunoscut, în lumea sportului, după ce a reușit să-l facă knockout pe John „Blackbeard” Oliver, un sportiv de vârsta tatălui său, în 2017.

Tot în acest an, sportivul a reușit să cucerească prima lui centură de campion MMA, ceea ce l-a determinat pe Cătălin să revină în țară, după o lungă perioadă petrecută în străinătate.

Înainte de a se apuca de MMA, acesta făcea antrenamente de fotbal și era foarte bun și în acest domeniu, însă și-a dat seama pe parcurs că luptele îi plac mai mult. Mihai a jucat fotbal timp de nouă ani, inițial la Steaua, după care s-a mutat în Anglia, la West Ham Academy, unde a jucat ca mijlocaș ofensiv un an și jumătate.

Cătălin Zmărăndescu a fost supărat pe acesta, când a aflat că s-a lăsat de fotbal, deoarece era de părere că își atruncă cariera la gunoi, dar în timp a realizat că Mihai este construit pentru lupta de contact.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Zmărăndescu Jr. a început boxul cu primul antrenor al lui tatălui său, Virgil Făşie, iar de acolo a muncit mult și a sacrificat timp și prietenii pentru a-și urma visul și a ajunge unde este în prezent.

De ce refuză Mihai Zmărăndescu să mai vorbească cu tatăl său

Adrian Mihai Zmărăndescu se află în război cu tatăl său după ce acesta a divorțat de soția lui, după 14 ani de relație. După ce aceștia s-au separat, Mihai și Alexandra susțin că sportivul nu s-a mai interesat de ei, mai ales după ce Cătălin și-a refăcut viața.

Citește și: Cătălin Zmărăndescu a fost la doar un pas de a-și lua viața. Fostul luptător de K1 a vorbit despre cele întâmplate, în emisiunea „Fiță cu Adiță”

Mihai a declarat că nu vrea să mai audă de tatăl său niciodată și a precizat că nu își mai vorbesc de aproximativ 5 ani.

În același timp, și sora lui, Alexandra, refuză să aibă orice legătură cu Cătălin Zmărăndescu.

Aceștia sunt supărați pentru că luptătorul de MMA spune peste tot că nu are decât doi copii, cei pe care îi are alături de actuala lui soție, Luiza.

Astfel, copiii din prima căsnicie, Mihai și Alexandra, nu mai vor să vorbească niciodată cu tatăl lor și vor să-și vadă de viață separat fără a mai fi vreodată asociați cu luptătorul.

Sursă: wowbiz.ro