Cine este și cum arată fiul lui Joshua Castellano! Tânărul s-a ales cu dosar penal chiar de ziua de naștere

Autor: Sara Andreescu
Actualizat: 09 iun 2023, 02:25

Cine este și cum arată fiul lui Joshua Castellano

Sursa: Instagram

Cine este și cum arată fiul lui Joshua Castellano! Tânărul s-a ales cu dosar penal chiar de ziua de naștere în urmă cu ceva vreme.

Cine este fiul lui Joshua Castellano, milionarul de origine italiană stabilit de ani buni în România! Fiul acestuia, Vincent Castellano, s-a ales în urmă cu doi ani cu dosar penal chiar în ziua în care își sărbătorea ziua de naștere.

Cum arată fiul celebrului milionar și care este motivul pentru care oamenii legii l-au tras la răspundere! 

Citeste si: Cine este iubita lui Joshua Castellano! Cum arată tânăra pe care italianul o răsfață cu cadouri scumpe

Cine este fiul lui Joshua Castellano 

Chiar dacă în prezent se iubește cu Alexandra Dumitru, un tânăr model în vârstă de 23 de ani, celebrul milionar italian Joshua Castellano a fost în trecut căsătorit tot cu o româncă, din Constanța, alături de care are un fiu. Vincent Castellano este fiul omului de afaceri Joshua Castellano, originar din Napoli și stabilit în România în anii 90. 

Joshua Castellano face parte din familia Castellano sau „clanul Castellano„ iar nepotul său, Vincenzo Castellano, este fostul soţ al cântăreţei Antonia.

Despre Joshua şi fratele său, Ciro, s-a vehiculat că ar fi nepoţii faimoasei Pupetta Maresca, prima femeie care ar fi preluat frâiele temutei organizaţii mafiote Camorra, potrivit hotnews.ro. 

Fiul lui Joshua Castellano, dosar penal de ziua de naștere 

Fiul lui Joshua Castellano, Vincent Castellano s-a ales în urmă cu doi cu un dosar penal pe numele său chiar în timpul petrecerii aniversare cu ocazia zilei de naștere.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Motivul pentru care oamenii legii au decis tragerea la răspundere a fiului milionarului italian are legătură cu pandemia de Covid 19 și cu nerespectarea măsurilor impuse la vremea respectivă în țara noastră. 

„La data de 24 noiembrie, în jurul orei 00.00, polițiști ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secțiile 6 și 7 Poliție, au depistat în urma unei sesizări prin 112 la o adresă din București, sectorul 2, unde funcționează un salon de evenimente, un bărbat care își organiza ziua onomastică la care participau aproximativ 19 de persoane.

Față de participanții la eveniment a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amenzi în valoare totală de 52.000 de lei, iar pe numele organizatorului  evenimentului  a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de Zădărnicirea combaterii bolilor”,  se arată într-un comunicat emis de Poliția Română la vremea respectivă. 

Citeste si: Joshua Castellano a început de la o sală de sport. Care e secretul unei afaceri prospere

Joshua și Ciro Castellano, probleme cu legea în țara natală 

Atât Joshua Castellano, cât și fratele său Ciro, fostul socru al Antoniei, au avut probleme cu legea în Italia, țara lor natală.

Joshua a fost reţinut în Italia, la data de 12 mai 1992, într-un dosar care viza traficul de stupefiante, însă a fost eliberat fără a se reţine acuzaţii în sarcina sa. 

De asemenea, fratele său, Ciro Castellano, care îi este şi partener în afaceri, a fost arestat în 1988 pentru asociere de tip mafiot şi spălare de bani, în 1994 pentru asociere criminală şi şantaj, în 1995 pentru asociere de tip mafiot şi trafic de arme, iar în 2000 a fost acuzat de asociere de tip mafiot, potrivit click.ro. 

Citeste si: Cunoscutul om de afaceri Joshua Castellano vine sâmbătă la “40 de întrebări cu Denise Rifai”