Cine este și cum arată fratele actriței Sinem Ünsal care a jucat în serialul „Doctorul minune”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 24 feb 2023, 04:25

Sinem Ünsal, actrița care a jucat în serialul „Doctorul minune”

Sursa: instagram Sinem Ünsal

În timp ce Sinem Ünsal este celebră în Turcia, dar și în țările în care sunt difuzate serialele în care a jucat, fratele actriței este foarte discret. Iată cine este și cum l-a surprins vedeta.

Actrița Sinem Ünsal are o mulțime de urmăritori pe contul personal de instagram și se bucură de popularitate, dar chiar dacă este persoană publică, aceasta încearcă să îi țină pe cei dragi departe de ochii curioșilor. Astfel, actrița postează foarte rar imagini cu cei din familie, iar atunci când o face, de cele mai multe ori se întâmplă să încarce fotografiile la story, pe instagram. Așa a procedat și acum, postând o imagine cu fratele ei.

Sinem Ünsal le-a dezvăluit prietenilor virtuali cine este și cum arată fratele ei

Sinem Ünsal nu este singură la părinți, ci actrița în vârstă de 28 de ani mai are un frate, ea fiind cel de-al doilea copil al familiei. Dacă ea se bucură de celebritate, iar pe instagram este urmărită de mai bine de 1,8 milioane de persoane, fratele actriței care a jucat în serialul „Doctorul minune” este foarte discret și evită să apară în lumina reflectoarelor.

Ba mai mult decât atât, fratele actriței Sinem Ünsal are un cont privat de instagram, acesta fiind urmărit de doar 374 de persoane, semn că nu pune mare preț pe activitatea din online.

Chiar dacă fratele lui Sinem Ünsal, actrița care a jucat în serialul „Doctorul minune”, nu este pasionat de ceea ce se întâmplă în online, vedeta a considerat că a venit momentul să le facă prietenilor virtuali cunoștință cu el.

Astfel, cei doi au ieșit în oraș pentru a servi masa, ocazie cu care Sinem Ünsal și-a fotografiat fratele și a încărcat fotografia pe instagram, la story. Din imagine se poate vedea că cei doi au trăsături comune. Cei doi s-au distrat împreună și au încărcat în online și un filmuleț amuzant, folosind filtrele de pe instagram.

Cu siguranță Sinem Ünsal a reușit să își surprindă urmăritorii, având în vedere că se întâmplă destul de rar să posteze imagini cu cei din familie, de cele mai multe ori încărcând imagini ce au legătură cu proiectele profesionale în care

este implicată.  

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Adil din serialul Doctorul minune a ajuns de urgență la spital, după ce a fost atacat de câini ciobănești! „Nu pot merge" Iată cum se simte acum celebrul actor Reha Ozcan!

Sinem Ünsal, actrița care a cucerit publicul cu rolul din „Doctorul minune” 

Serialul „Doctorul minune” a fost difuzat la Kanal D și s-a bucurat de toată aprecierea publicului, povestea emoționantă ajungând să îi cucerească pe telespectatori. Din distribuția serialului turcesc a făcut parte și actrița Sinem Ünsal, aceasta interpretând rolul principal. 

Sinem Ünsal a studiat literatura, însă ulterior a decis să își construiască o carieră în actorie.

A debutat în anul 2017, iar de atunci, îndrăgita actriță a fost distribuită în mai multe proiecte de succes, însă cel mai important de până acum este rolul pe care l-a primit în serialul „Doctorul minune”.

Citeste si: Netflix lansează 10 seriale turcești noi vara asta. Actori celebri precum Tuba Büyüküstün și Uraz Kaygilaroglu din ”Fiica ambasadorului” vor fi protagoniști în noile producții