Cine este și cum arată fratele lui Florin Piersic Jr. Cariera acestuia nu are nicio legătură cu lumea artistică

Autor: Sara Andreescu
Actualizat: 25 aug 2023, 02:20

Cine este și cu ce se ocupă fratele lui Florin Piersic Jr

Sursa: Facebook Florin Piersic Jr

Cine este și cum arată fratele lui Florin Piersic Jr. Fiul cel mic al actorului Florin Piersic locuiește în Austria, iar cariera sa nu are nicio legătură cu lumea artistică.

Florin Piersic Jr nu este singurul copil al celebrului actor Florin Piersic. Chiar dacă nu au aceeași mamă, relația dintre cei doi frați a fost mereu una apropiată. Cine este și cum arată fratele lui Florin Piersic Jr

Citește și: Câți copii are Florin Piersic Jr. Cum se înțeleg femeile care l-au făcut tată pe actor

Cine este și cum arată fratele lui Florin Piersic Jr 

Florin Piersic Jr nu este singurul fiu al marelui actor Florin Piersic. Acesta mai are un fiu, pe nume Daniel, despre care nu multă lume știe. 

Florin Piersic și Anna Széles au trăit vreme de 10 ani o frumoasă poveste de dragoste și au împreună un fiu, pe Daniel Piersic, care rămas alături de mama lui atunci când părinții s-au despărțit. 

Fiul mai mic al lui Florin Piersic și fratele lui Florin Piersic Jr a rămas alături de mama sa la Budapesta după divorț, dar asta nu l-a împiedicat să vină în fiecare an în România. 

Verile le petreceam la Cluj. La 10 ani, mă urca mama în tren la Budapesta, iar aici, la Cluj în gară, mă aștepta Florin, tata. Cam așa au decurs lucrurile până pe la 17-18 ani, veneam vara și stăteam chiar și o lună.

Deci am multe amintiri care mă leagă de Cluj.

E ca și cum m-aș întoarce acasă aici. Acum locuiesc la Viena. Și cumva acum, fac naveta Viena-Budapesta-Cluj. Dar nu e lung drumul. Pentru mine, trecerea într-o țară străină nu a fost facilă și m-am adaptat mai greu.

La vârsta aceea, pentru mine, România însemna că eram mândru de mama și de tata.

[…] În Ungaria a fost greu când ne-am mutat cu totul. Până la urmă, însă, m-am adaptat. A contat faptul că părinții mei au rămas într-o relație de prietenie foarte bună. Așa că mă întorceam des în România, a declarat Daniel într-un interviu, potrivit impact.ro

Citește și: Cu cine a fost căsătorit Florin Piersic JR. Fosta soție a actorului a fost implicată într-un mare scandal

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cu ce se ocupă fratele lui Florin Piersic Jr

Fratele lui Florin Piersic Jr locuiește în prezent în Austria. Este căsătorit și are, la rândul lui, doi copii. 

Deși ambii părinți sunt actori, Daniel Piersic nu le-a călcat pe urme acestora și a îmbrățisat o altă carieră, departe de scenă și de lumea artistică. 

Fratele lui Florin Piersic Jr a studiat comerț exterior și relații internațional și lucrează la o mare corporație din Austria. 

Cunoscutul actor și regizor, care i-a călcat pe urme celebrului său tată său în plan profesional, este la rândul lui tată. Florin Piersic Jr are doi copii, o fată pe nume Sonia (16 ani) și un băiețel pe nume Sasha (6 ani). 

Cei doi copii ai lui Florin Piersic Jr nu au aceeași mamă. Mama Soniei este actrița Dorina Chiriac cu care Florin Piersic Jr a avut o relație vreme de 4 ani. 

Citește și: Florin Piersic Jr. vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Cei doi s-au cunoscut pe scenă și au format unul dintre cele mai frumoase cupluri de actori din România la începutul anilor 2000. Din relația lor a rezultat Sonia, o frumoasă adolescentă acum, în vârstă de 16 ani. 

Deși s-au despărțit, cei doi au rămas în relații bune, iar Florin Piersic Jr are o relație apropiată cu fiica sa. 

Florin Piersic Jr este și tată de băiat. Actorul și regizorul trăiește de 9 ani o frumoasă poveste de dragoste alături de Andreea Cipca, o tânără jurnalistă, care i-a dăruit acestuia un fiu pe nume Sasha, în vârstă de 6 ani. 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.