Cine este şi cum arată iubita lui Daniel Pavel, prezentatorul Survivor Romania 2021

Autor: Denisa Avram
Actualizat: 20 iul 2022, 07:35
Cine este iubita noului prezentator Survivor Romania 2021

Află cu cine îşi împarte viaţa prezentatorul Survivor Romania 2021, atunci când nu moderează provocările concurenţilor din Dominicană.

Prezentatorul reality show-ului Survivor România 2021, sezonul 2, Daniel Pavel, este un om de radio și TV cu o experiență de peste 12 ani în domeniu. După ce noua ediţie Survivor a debutat pe Kanal D, sâmbătă, la ora 20.00, mulţi şi-au pus întrebări cu privire la viaţa privată a moderatorului, printre care şi cine este iubita acestuia. 

Cum arată iubita lui Daniel Pavel

 

Prezentatorul Survivor România 2021 este într-o relație alături de o tânără frumoasă, pe nume Marina Ghiletchi. Fericitul cuplu a împărtăşit mai multe poze împreună pe conturile lor de socializare. Pe instagram, Marina se descrie ca fiind pasionată de yoga, o perfecţionistă haotică iubitoare de plante şi introvertită. 

 

Cine este noul prezentator Survivor Romania 2021

Prezentatorul Survivor România, Daniel Pavel a trecut de la o carieră de ofițer în marină la una de om de televiziune şi are o experiență de peste 12 ani în media.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

El a mai prezentat emisiunea „Business On Air”, la Radio France International, program ce a fost premiat de CNA în 2015.

„Pentru mine, reprezintă, în egala măsură, cea mai mare provocare profesională de până acum, cât și oportunitatea testării unor limite de anduranță fizică și psihică, pe care le întâlnești în viață doar dacă ai noroc. Și mă refer la noroc așa cum îl vedeau anticii, adică acel noroc  care îi favorizează, exclusiv, pe cei puternici și curajoși.

Telespectatorii vor avea ocazia să vadă în sezonul al doilea, așa cum s-au obișnuit, oameni cu o ambiție și o determinare ieșite din comun. E un privilegiu pentru mine să fiu alaturi de acești concurenți, să le observ și comentez evoluțiile. Voi încerca să le transmit celor de acasă cât mai mult din emoțiile lor uriașe”, a declarat Daniel Pavel.

Prezentatorul noului sezon Survivor România, este pasionat de sport, a practicat înot de performanță, la finalul anilor ’80, judo, polo, scrimă și arte marțiale.

Citeste si: Moroșanu a sărit la bătaie la Survivor România! Ce l-a enervat atât de tare pe ''moartea din Carpați'': ''O sa plângi doi ani după aia''

Cine sunt concurenții Survivor România 2021

Concurenții care luptă pentru supraviețuire în Republica Dominicană, dar și pentru marele trofeu Survivor România 2021, sezonul 2, au avut parte de primele confruntări. Echipa

Faimoșilor  este formată din Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemeș, Culiță Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda și Simona Hapciuc. Echila Războinicilor este formată din Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghita, Maria Hîngu, Mellina, Andreea Moșneagu, Alin Salajean, Albert Oprea, Sorin Pușcașu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara.

Citeste si: Peste trei milioane de telespectatori au fost cu ochii aseara pe „Survivor Romania”! Statia s-a clasat pe primul loc la nivelul intregii tari si la orase

Sezonul doi Survivor România  a debutat sâmbătă, 9 ianuarie, de la ora 20.00, la Kanal D. Show-ul va fi difuzat cinci zile pe săptămâna după cum urmează: în fiecare miercuri și joi, de la 22.00, și de vineri până duminică, de la 20.00.

Citeste si: Motivul real pentru care Jador a venit la Survivor Romania 2021: "Isi bate joc de mine, o iubesc mai mult decat ma iubesc pe mine"