Cine este și cum arată iubita lui Liviu Dragnea. Ce vârstă are Irina Tănase și cu se ocupă

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 04 aug 2022, 11:00
cine este irina tanase, iubita lui liviu dragnea Foto(4)

Irina Tănase și Liviu Dragnea 

Sursa: Instagram

După divorțul de fosta soție, Bombonica Dragnea, Liviu Dragnea s-a afișat la brațul iubitei sale, cu aproape 30 de ani mai tânără. Cine este, cum arăta, dar și ce vârstă are iubita lui Liviu Dragnea?

Liviu Dragnea este un personaj controversat pe scena politică din România. Acesta a ieșit în evidență fiind unul dintre cei mai influenți politicieni din România, însă și viața sa personală a stârnit interesul, mai ales în ultimii ani. Cine este Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea? Descoperă cum arată femeia care i-a rămas alături în perioada în care a fost la închisoare, ce vârstă are și cu ce se ocupă.

Cine este, cum arată și ce vârstă are Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea?

Liviu Dragnea, în vârstă de 58 de ani, a fost căsătorit timp de 27 de ani cu Bombonica Dragnea. În cele din urmă, mariajul celor doi a ajuns la final, iar după, Liviu Dragnea a decis să își refacă viața. Fostul președinte PSD și lider al Camerei Deputaților are o relație de mai mulți ani cu Irina Tănase, o tânără cu aproape 30 de ani mai tânără decât el.

Deși mulți nu au dat prea multe șanse relației, mai ales după ce Liviu Dragnea a fost arestat, Irina Tănase a așteptat ca politicianul să iasă din închisoare și se pare că au planuri serioase de viitor.

Citeste si: Ce avere are acum Liviu Dragnea. Fostul președinte PSD: „Trăiesc din salariu și cu ce câștigă Irina"

Iubita lui Liviu Dragnea este Irina Tănase, o tânără în vârstă de 29 de ani.

Irina Tănase s-a născut pe 29.09.1992, în București. 

Irina Tănase este foarte atentă la imaginea pe care o afișează în public. Din imaginile pe care le postează în mediul online se poate observa că iubita lui Liviu Dragnea adoptă ținute elegante, sobre. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Incredibil! Ce făcea iubita lui Dragnea în PSD. Irina Tanase avea activitate intensa in partid

Cu ce se ocupă Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea?

A devenit cunoscută după ce s-a afișat la brațul lui Liviu Dragnea, însă fostul Președinte PSD și al Camerei Deputaților a repetat în mai multe rânduri că Irina Tănase, iubita lui, este o femeie indepedentă și care reușește să se întrețină singură.

Astfel, nu sunt deloc puțini cei care s-au întrebat cu ce se ocupă, de fapt, Irina Tănase.

Se pare că Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a început să lucreze de la o vârstă fragedă. Primul job al Irinei Tănase a fost în cadrul companiei Asesoft. Ulterior, în anul 2013, iubita lui Liviu Dragnea a început să lucreze la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, ca asistentă a lui Liviu Dragnea.

În prezent, se pare că Irina Tănase se ocupă de organizarea unor campanii umanitare. Mai mult decât atât, iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, are un cabinet de mediere în centrul Bucureștiului, acesta fiind deschis în colaborare cu o prietentă.

Potrivit informațiilor prezentate în presă, se pare că Irina Tănase a absolvit Facultatea de Relații Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice. Ulterior, iubita lui Liviu Dragnea ar fi început cursurile facultății de Științe Juridice și Științe Administrative la Universitatea Spiru Haret, aceasta dorindu-și să devină judecător sau avocat, potrivit b1tv.ro.

Citeste si: Ce note a luat iubita lui Liviu Dragnea la Bacalaureat

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.