Cine este și cum arată mama celebrei Fadik Sevin Atasoy, care joacă rolul Şengül în serialul Totul pentru familia mea? Este vorba despre o legendă a cinematografiei din Turcia! Iată cum au fost surprinse cele două actrițe!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 dec 2022, 22:40
Foto(4)

Fadik Sevin Atasoy, care joacă rolul Şengül, în serialul Totul pentru familia mea, face parte din categoria celor mai apreciate actrițe ale Turciei.

Fadik Sevin Atasoy se numără printre cele mai talentate și carismatice actrițe ale generației sale în Turcia. Aceasta a fascinat publicul încă de la primele ei roluri jucate magistral în producții de mare succes. Telespectatorii din România au cunoscut-o de curând în distribuția serialului Totul pentru familia mea, în cel mai recent rol al carierei sale, care de asemenea i-a adus mare succes. Actrița Fadik Sevin Atasoy face parte dintr-o familie de actori celebri, considerați două legende ale cinematografiei turcești.

Cine este și cum arată mama celebrei Fadik Sevin Atasoy, care joacă rolul Şengül în serialul Totul pentru familia mea

Fadik Sevin Atasoy a venit pe lume în anul 1975, în Ankara, într-o familie de actori renumiți și apreciați în Turcia. Părinții săi, marele actor, Sönmez Atasoy și mama sa, superba actriță, Emel Göksu, i-au oferit o educație aleasă și i-au împărtășit mereu din experiența lor pe platourile de filmare.

Astfel, micuța Fadik Sevin a decis peste ani să le calce pe urmă părinților ei și a îmbrățișat domeniul actoriei, pentru a duce mai departe renumele familieie sale.

Citește și: Şengül din serialul Totul pentru familia mea a suferit cea mai dureroasă pierdere! „Îmi aduc aminte de tine cu dor în fiecare zi” Moartea fulgerătoare a celui mai iubit bărbat a marcat-o profund pe celebra actriță Fadik Sevin Atasoy

La vârsta majoratului, ambițioasă Fadik a fost admisă la Facultatea de Muzică și Arte Spectacolului din cadrul Universității Bilkent pe care a absolvit-o cu succes în anul 1998, iar la scurt timp a început să joace pe scena Teatrului de Stat din Antalya, acolo unde după câțiva ani a ajuns să conducă instituția. Însă în paralel a început să joace și în seriale și filme artistice de excepție, care i-au adus mari reușite pe plan profesional.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

În anul 2011, Fadik Sevin Atasoy l-a pierdut pe tatăl ei, Sönmez Atasoy, la vârstă de 67 de ani, din cauza unei cumplite boli care l-a răpus rapid. A fost o pierdere teribilă ce a adus mare suferință atât familiei sale, cât și fanilor săi din întreaga țară.

În prezent, Fadik o mai are alături doar pe mama ei, Emel Göksu, in vârstă de 77 de ani, pe care o respectă enorm și o adoră. Cele două actrițe au o relație specială mamă-fiică și încă se sprijină reciproc. Fadik Sevin Atasoy o consideră pe mama ei cea mai bună prietenă și confidentă și îi încă mai cere sprijinul uneori chiar și pe plan profesional, când simte că are nevoie de sfaturile unei actrițe cu vastă experiență.

Citește și: Şengül, mătușa celor patru frați din serialul Totul pentru familia mea, o actrița desăvârșită! Iată cum arată celebra Fadik Sevin Atasoy, fără machiaj! Este de-a dreptul uluitoare la vârsta sa!