Cine este și cum arată mama celebrului actor Cüneyt Mete, care joacă rolul Orhan în serialul Totul pentru familia mea? Iată cum a fost surprins îndrăgitul actor alături de cea mai importantă femeie din viața lui!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 dec 2022, 15:23
totul pentru familia mea Foto(4)

Cüneyt Mete se numara printre cei mai de seama actori 

Sursa: Instagram Cüneyt Mete

Cüneyt Mete face parte generația de aur a actorilor din Turcia. Talentatul actor s-a remarcat încă de la primele sale roluri jucate.

Cüneyt Mete a cucerit publicul din Turcia încă de la debutul lui pe micile ecrane, datorită talentului desăvârșit și a carismei sale deosebite. În cei aproape treizeci de ani de activitate pe platourile de filmare, Cüneyt Mete a reușit să devină celebru și în străinătate, cu rolurile sale magistral interpretate. Dincolo de profesie, îndrăgitul actor este un familist convins, care își adoră soția și cei doi fii, dar continuă să fie extrem de grijuliu și cu mama lui, pe care o iubește și o respectă enorm.

Cine este și cum arată mama celebrului actor Cüneyt Mete, care joacă rolul Orhan în serialul Totul pentru familia mea

Cüneyt Mete a venit pe lume în anul 1970, în orașul Artvin Şavşat, într-o familie modestă. Părinții săi, oameni simpli, i-au descoperit talentul actoricesc încă din copilărie, iar peste ani, tânărul Cüneyt a decis să se înscrie la Facultatea de Teatru în cadrul Universității din Ankara, pe care a absolvit-o cu succes, devenind un actor cu drepturi depline și la scurtă vreme a început să joace pe scena Teatrului de Stat din Ankara.

Citește și: Orhan, unchiul celor patru frați din serialul Totul pentru familia mea, un tătic devotat și un soț iubitor, în viața reală! Iată cine este superba actriță care i-a devenit soție, de curând, celebrului Cüneyt Mete!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

În anul 1991, Cüneyt Mete a debutat pe platourile de filmare ale producției Varyemez, care a însemnat și primul pas către carieră strălucită de astăzi.

Talentul și abilitățile sale i-au determinat pe marii producători turci de seriale și filme artistice să îl coopteze în numeroase proiecte de succes. Au urmat 29 de ani de carieră presărați cu multe reușite și multe premii și distincții.

Dincolo de profesie, Cüneyt Mete este un bărbat fericit și împlinit, deoarece are o familie frumoasă și unită. Însă actorul are o relație specială și cu mama sa, pe care o iubește și o respectă foarte mult.

Citește și: Orhan din serialul Totul pentru familia mea, momente dificile pe patul de spital! Iată ce intervenție chirurgicală delicată a suferit recent celebrul actor Cüneyt Mete, la scurt timp după încheierea filmărilor!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.