CINE ESTE si CUM arata noul IUBIT al lui Britney Spears FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 15 iul 2022, 09:50

Cantareata Britney Spears, se pare, ca aprins din nou aripi dupa ceun nou barbat a paraut in viata ei.

 BRITNEY Spears a fost surprinsa alaturi de noul ei iubit. Cantareata parea extrem de fericita si radia la fiecare gest facut de noul ei amorez. Ea nu s-a mai ferit de ochii presei si si-a scos in lume noua cucerire. Cei doi au fost surprinsi tinandu-se de mana si aruncandu-si priviri pline de iubire unul altuia la o sesiune de shopping in Los Angeles. 

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/iubit1-a18d1d4854790a074c6d01a2e63f250b.jpgBritney arata mai fericita ca oricand, revenind si la culoare de blond a parului dupa o nunanta ceva mai inchisa, iar rochita cu nasturi stilul anilor '60  ii venea de minune.
Pe noul sau iubit il cheama David Lucado si este angajat la o firma renumita de avocatura. Tanarul parea foarte incantat ca la bratul lui o are pe celebra Britney Spears.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/iubit2-7f49b29ca993fd59aec9243e5929e86a.jpgStarul s-a despartit de fostul ei logodnic si manager, Jason Trawick in ianurie anul acesta si se pare ca si-a refacut viata.



 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.