Cine este și cum arată sora Siminei Loica. Detalii cutremurătoare dezvăluite de fosta concurentă de la Puterea Dragostei despre ea

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 24 mar 2023, 00:05

Cum arata sora Siminei Loica

Sursa: Instagram

Simina Loica este foarte apropiata de sora ei, Andreea, chiar daca cele doua nu se intalnesc atat de des.

Simina Loica are o relație extrem de frumoasa cu familia ei, cu mama și cu surioara mai mica. Chiar povestea în urma cu câteva luni despre legătură dintre ea și Andreea și mai ales despre perioada grea prin care a trecut în timp ce se afla în cadrul reality-show-ului Puterea Dragostei. "Am avut o perioada grea atunci când surioara mea era bolnava, însă nu voiam să mă compătimească nimeni, bineînțeles că staff-ul mi-a zis că pot merge acasă sau să o aduc acolo că or să vorbească cu medici.

A avut pneumonie. Pentru mine era foarte grav, părinții mei erau în Germania și ea singura," a povestit Simina Loica în urma cu ceva timp pentru emisiunea online În Oglinda prezentata de Mihai Ghita. 

Citeste si: Simina Loica pune punctul pe "i": "A venit la noi în casă, a stat cu Alex în pat. Eu eram sus cu copilul, ei dansau"

Simina Loica si sora ei nu seamana intre ele

Însă, de atunci au trecut câțiva ani și iată că Andreea este sănătoasă și mai mult a născut în urma cu doi ani un băiețel superb. Se pare că de ceva vreme, Andreea s-a mutat în Germania unde are o relație cu un tânăr, tatăl băiețelului ei. Recent, Simina a publicat pe contul de Instagram InstaStory un mesaj de la sora ei pentru Dominic.

Simina trece printr-o perioasa destul de dificila având în vedere că s-a despărțit de soțul ei, Alex Zănoagă. Frumoasa bruneta este mai mult decât afectata de faptul că Alex este nevoit să își vadă copilul  mai rar decât înainte deoarece, el nu mai locuiește cu ei. Acest aspect îi sfășie inima și chiar a început să plângă în hohote în timp ce era în cadrul interviului Online Story alaturi de Cornelia Ionescu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Simina Loica, separare dureroasa de Alex Zanoaga

Citeste si: Bogdan Mocanu a răbufnit: "Este blocat peste tot, nu știe când să tacă. Este un copil în corp de bărbat!"

"L-am chemat pentru că poate veni oricând să îl vadă pe Dominic. Eu mi-am făcut baie, mi-am uscat parul. Normal că m-a impresionat. Stiu că îl doare și stiu că îi e greu. E dureros. Îmi pare și mie rău, dar viață merge înainte, eu îl am mereu pe Domi. Sufăr mai tare pentru Alex și mă pun în pielea lui. Eu nu rezistam nici macar o săptămână.

Or să vina părinții lui Alex și o să îl las 2-3 zile la el. Or să stea cu Domi. Îl las la bine, merita să fac asta. Când îl las la Alex e diferit, sunt liniștită. Stiu că îl iubește din inima, din suflet. Nu simt aceeași siguranță când e cu mami sau cu mama lui. De fiecare data mă bucur când îl aud pe Alex că spune că l-am făcut din dragoste. El și l-a dorit enorm și eu mi-am dorit de tânără," a dezvăluit Simina.

 

Taguri: