Cine este și cum arată soția lui Adrian Porumboiu. Soția fostului arbitru își donează pensia oamenilor nevoiași

Autor: Sara Andreescu
Actualizat: 10 aug 2023, 06:10

Cine este și cum arată soția lui Adrian Porumboiu

Sursa: Facebook

Cine este și cum arată soția lui Adrian Porumboiu. Soția fostului arbitru este cunoscută pentru acțiunile sale caritabile și pentru donațiile pe care le face oamenilor nevoiași.

Cine este și cum arată soția lui Adrian Porumboiu. Viorica Porumboiu s-a implicat mereu în acțiuni caritabile și a ales să își doneze pensia oamenilor nevoiași. 

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Petre Daea. Camelia este cu 18 ani mai tânără decât ministrul Agriculturii

Cine este și cum arată soția lui Adrian Porumboiu 

O prezență elegantă și discretă, soția lui Adrian Porumboiu a ales mereu să stea departe de lumina reflectoarelor. Viorica Porumboiu este femeia care i-a stat mereu alături fostului arbitru și om de afaceri și cea care i-a dăruit acestuia doi fii: Corneliu și Octavian Porumboiu.

Soția lui Adrian Porumboiu a fost profesoara de limba si literatura romana la Școala nr. 6 din municipiul Vaslui, de unde a ieșit la pensie în anul 2007 și a preferat mereu să-și susțină soțul din umbră.

În schimb, Viorica Porumboiu a fost o prezență activă în tot ceea ce înseamnă activități caritabile. Soția fostului antrenor a fost și este un sprijin de nădejde pentru oamenii nevoiași. 

Citește și: Cine este iubita lui Joshua Castellano! Cum arată tânăra pe care italianul o răsfață cu cadouri scumpe

Soția lui Adrian Porumboiu își donează pensia nevoiașilor 

Soția lui Adrian Porumboiu, fost antrenor și om de afaceri, a cărui avere este estimată la 190 de milioane de euro, a fost mereu un sprijin de nădejde

pentru oamenii nevoiași. Încă de pe vremea când lucra, Viorica Porumboiu își dona salariul unei mame cu doi copii din Vaslui. Atunci când era ziua de salariu se întâlnea la şcoală cu femeia şi cei doi copii pe care îi avea şi le dădea toţi banii pe care îi primea după o lună de muncă, relata adevărul.ro. Soția lui Adrian Porumboiu și-a păstrat acest obicei și după ce a ieșit la pensie, ea oferind pensia ei oamenilor care au probleme. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă fosta soție a lui Bănel Nicoliță. Cristina i-a dăruit două fete fostului fotbalist

Cine este Adrian Porumboiu 

Adrian Porumboiu  s-a născut pe 27 septembrie 1950 la Buzău și este fost fotbalist și arbitru internațional FIFA și unul dintre cei mai mari proprietari de terenuri din România.

Până în 1976, Adrian Porumboiu a jucat fotbal, mai întâi în echipa de juniori şi tineret a FC Argeş Piteşti şi apoi în echipa mare a Viitorului Vaslui.

Adrian Porumboiu a fost arbitru, mai întâi în diviziile C, B şi A, iar în 1986 devine arbitru internaţional FIFA. Ca arbitru internaţional a condus la centru două partide de fotbal la meciuri din turnee finale ale Campionatului european de juniori.În 1998 a preluat conducerea Comisiei de disciplină şi judecată a arbitrilor din Federaţia Română de Fotbal. 

Din 1999 se dedică afacerilor şi ulterior devine finanţator al echipei de fotbal din Vaslui. Grupul de firme pe care îl conduce acum exploatează 43.000 de hectare de teren agricol în judeţele Vaslui, Iaşi, Galaţi şi Neamţ.

În martie 2008, Adrian Porumboiu a fost decorat cu Ordinul „Meritul Sportiv” clasa a III-a „în semn de înaltă apreciere pentru rezultatele remarcabile obținute atât în competițiile sportive interne, cât și pe plan internațional”, „formarea tinerelor generații de arbitri” și promovarea „spiritului de fairplay”. 

Duminică, de la ora 22:00, Adrian Porumboiu va răspunde celor 40 de întrebări ale lui Denise Rifai. Nu ratați un interviu de colecție, doar la Kanal D! 

Sursă: Wikipedia

 


În gala de duminică, lacrimile sunt cele care se năpustesc asupra concurenților din Casa Iubirii. Giuly, Robert, dar și Rebecca nu se mai pot abține și dau frâu liber sentimentelor apăsătoare. Patrick este în pericol de eliminare.