Cine este și cum arată soția lui Cătălin Zmărăndescu. Modul inedit prin care sportivul a cerut-o în căsătorie

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 07 sep 2023, 05:25

Cine este și cum arată soția lui Cătălin Zmărăndescu. Sportivul și-a cerut cea de-a două soție în căsătorie într-un mod cu totul neobișnuit.

Cătălin Zmărăndescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Luiza, femeia cu care și-a refăcut viața după divorțul de prima soție. Cei doi au împreună doi copii, pe Matilda și pe Cătălin Jr, iar cererea în căsătorie a avut loc într-un mod cu totul neobișnuit. Cine este și cum arată soția lui Cătălin Zmărăndescu

Citește și: Cu cine a fost căsătorit Cătălin Zmărăndescu. „Cătălin m-a bătut de multe ori!”, a mărturisit fosta soție

Cine este și cum arată soția lui Cătălin Zmărăndescu? 

Luiza este soția lui Cătălin Zmărăndescu și femeia alături de care sportivul și-a refăcut viața în urma divorțului de fosta soție. Cei doi s-au întâlnit la Londra și chiar dacă Luiza este cu 12 ani mai tânără decât fostul luptător de MMA, asta nu i-a împiedicat să formeze un cuplu. 

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au numai cuvinte de laudă unul la adresa celuilalt.

În anul 2018, soția lui Cătălin Zmărăndescu a născut-o pe Matilda, primul copil al cuplului, iar doi ani mai târziu a apărut și Cătălin Jr, fiul cel mic. 

Sportivul mai are doi copii din prima căsătorie, o fată și un băiat, cu care nu a mai păstrat relația în urma divorțului. Copiii au rămas alături de mama lor după despărțire și și-au acuzat tatăl că nu s-a mai interesat de ei. 

Cum și-a cerut Cătălin Zmărăndescu soția în căsătorie 

Cătălin Zmărăndescu și-a cerut soția în căsătorie chiar în ringul de box, în seara în care a devenit campion mondial, în urmă cu câțiva ani. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Fostul luptător MMA a trecut prin mari emoții înainte să ajungă să-i pună Luizei inelul de deget.

Într-un interviu acordat revistei Viva, Cătălin Zmărăndescu a povestit cum și-a cerut cea de-a doua soție în căsătorie. 

„I-am dat inelul antrenorului meu principal și i-am zis:Îmi dai inelul doar dacă câștig. Altfel nu mi-l dai, iar el mi-a zis, hotărât: <Și o să câștigi.> Și au început să se scurgă minutele, runda 1, runda 2, runda 3. Adversarul meu avea, la un moment dat, niște pumni de mă curenta până în călcâie. 

După repriza a 6-a, a 7-a, nici nu mai știu ce mi-a spus antrenorul, dar, crede-mă, eram atât de nervos că nu reușesc să termin meciul și mă măcina chestia asta: O mai cer de nevastă? N-o mai cer? Dacă pierd?.

Începusem să intru puțin în panică, pentru că una e când pregătești meciul pentru cineva și știi exact ce ai de făcut, dar și acolo e o marjă în care se întâmplă să dai greș, și alta e când întâlnești pe cineva pe ultima sută de metri și

nu știi nimic despre el(... ) 

Cert e că în repriza a 8-a s-a terminat meciul. Am dat în el din toate puterile mele și mă gândeam la Dumnezeu: Doamne, nu mă lăsa să cedez!. Nici nu știu cum s-a terminat, știu doar că adversarul n-a mai putut să ridice o mână. Atât am dat în corpul lui, încât i-a ieșit cotul de la mână și s-a terminat meciul. 

Citește și: Cine este și cum arată fiul lui Cătălin Zmărăndescu. De ce refuză să mai vorbească cu tatăl său

M-a chemat antrenorul, l-am luat în brațe și i-am zis: Te iubesc, iartă-mă că te-am împins! și mi-a zis <Nu e nicio problemă, avem altă treabă acum!>. Mi-a scos cutiuța, a chemat-o pe soția mea pe ring și de abia atunci s-a întâmplat totul. Nu se aștepta niciodată, nicio secundă, să fac gestul ăsta”, a declarat Cătălin Zmărăndescu pentru viva.ro

Cătălin Zmărăndescu răspune la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Duminica aceasta,  Cătălin Zmărăndescu  vine la Kanal D pentru a răspunde la „40 de întrebări cu Denise Rifai.

„V-a împins răutatea în ring?”, „V-a salvat sportul de la mediocritate?”, „Câți bani ați câștigat din lupte ilegale?”, „Cu ce îl aveți la mâna pe Gigi Becali?”, „Cine v-a salvat de la sinucidere?”, „Cât de mult vă plac oamenii?”, „De ce v-ați renegat copiii?”   sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Cătălin Zmărăndescu în ediția de duminică a emisiunii moderată de Denise Rifai, la Kanal D!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.