Cine este și cum arată soția lui Livian Pop. Fostul concurent de la Puterea dragostei va deveni tătic? Anunțul lui Nelson Modialul

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 05 iun 2023, 01:55

Cine este și cum arată soția lui Livian Pop

Sursa: Facebook Livian Pop

Livian Pop a făcut pasul cel mare! Fostul concurent de la Puterea dragostei s-a căsătorit în urmă cu câteva zile. Iată cum arată soția tânărului.

Livian Pop a fost unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la Puterea dragostei. În cadrul emisiunii, tânărul a avut o relație cu Bianca Comănici, însă, relația celor doi nu a durat foarte mult. Acum, fiul lui Nelson Mondialul trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alexandra Dumitru, cea care i-a devenit soție în urmă cu câteva zile. Iată cum arată soția lui Livian Pop.

Citeste si: Livian Pop de la „Puterea Dragostei” își mărește familia! Cum a surprins pe toată lumea anunțând că va deveni tătic

Cine este și cum arată soția lui Livian Pop

Livian Pop și-a găsit liniștea în brațele Alexandrei de mai bine de un an. Tânăra este din Cluj, acolo unde a și urmat studiile la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor UBB.

Cei doi îndrăgostiți sunt mai fericiți ca niciodată, deoarece au făcut pasul cel mare și au spus "Da" în fața ofițerului de stare civilă, dar și în fața lui Dumnezeu. 

În ziua cea mare, Livian Pop și Alexandra Dumitru au fost susținuți de familii, prieteni și rude.

Citeste si: Bianca Comănici, față în față cu Livian Pop și Nelson Mondialu! Primele declarații ale vedetei despre procesul care are loc astăzi

La eveniment, Livian Pop a purtat un costum bleumarin, în timp ce proaspăta sa soție a ales să îmbrace o rochie albă, scurtă, asortându-se cu tatăl socru. 

Nelson Mondialu a îmbrăcat un costum negru cu dungi albe, pe care l-a asortat cu o pălărie, în timp ce soția sa a optat pentru o rochie lungă și mulată.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Cu ajutorul lui Dumnezeu am reușit să încep o nouă etapă a vieții și un nou drum drept și minunat alături de familie și credință.  O nouă etapă în familie! ”,    a transmis Livian Pop.

Livian Pop va deveni tătic? Ce a anunțat Nelson Modialul

Cu toate că urmăritorii din mediul online au fost uimiți când au văzut că Livian s-a căsătorit.Tatăl

acestuia, Nelson Mondialul, a decis să-i pună pe internauți pe jar. 

”S-a mărit familia. Suntem cinci”, a scris Nelson în online.

 

Prin urmare, cei care îl urmăresc pe Nelson pe rețelele sociale s-au gândit că nora sa, Alexandra, este deja însărcinată și i-au făcut urări de bine.

”Înseamnă că e gravidă, să fie într-un ceas bun/ Zic să fie o pereche să îi dați de lucru lui tataie Nelson/ Înseamnă că vine un bebe/ Mai vine un oconaș?”, sunt

câteva dintre reacțiile celor din online. 

De asemenea, în urmă cu câteva luni, Livian Pop, spunea pe TikTok că partenera sa urmează să-l facă tată:  „E gravidă muierea mea, mă!”, zicea tânărul. 

 


În gala de duminică, lacrimile sunt cele care se năpustesc asupra concurenților din Casa Iubirii. Giuly, Robert, dar și Rebecca nu se mai pot abține și dau frâu liber sentimentelor apăsătoare. Patrick este în pericol de eliminare.