Cine este si cum arata sotia lui Tibi Clenci! Ce fotografii a dezvaluit juratul Bravo, ai stil! 2021 in legatura cu cea pe care o iubeste de peste 23 de ani

Author: Alice Popescu
Actualizat: 12 nov 2021, 09:22

De ce isi tine ascunsa sotia Tibi Clenci, juratul de la Bravo, ai stil! 2021

Sursa: Instagram

Tibi Clenci este foarte discret atunci cand vine vorba despre familia lui si niciodata nu i-a lasat sa-i scape imagini cu sotia lui.

Tibi Clenci, in afara de meseria pe care o adora si pentru care a facut sacrificii mari pentru a ajunge unul dintre cei mai buni fotografi la nivel mondial, este un sot model si nu il ultimul rand un tata model. Fotograful care se afla la masa juriului Bravo, ai stil! 2021, sezonul 7 are o familie perfecta si nu este u cuvant grandios deoarece inainte de toate, Tibi Clenci este unul dintre cei mai asumati barbati atunci cand vine vorba de viata personala.

Este indragostit de aceeasi femeie de peste 23 de ani. S-a casatorit inca de cand cei doi erau foarte tineri si in ciuda varstei au stiut ca sunt facuti unul pentru celalalt. Tibi a declarat in nenumarate randuri ca niciodata nu pleaca pe termen lung nicaieri fara familia lui, respectiv sotia si baietelul celor doi, Tudor Anghel dupa care este topit.

Citeste si: Carmen Negoita, mesaj usturator dupa eliminarea de la Bravo, ai stil! 2021: Sunt foarte multumita de mine. Chiar nu cred ca era...

Cine este sotia lui Tibi Clenci, juratul de la Bravo, ai stil! 2021

Insa, inca de cand a fost anuntat ca membru al juriului Bravo, ai stil! 2021, toata lumea si mai ales fanii show-ului de fashion s-au intrebat cum arata cea cu care este casatorit de pestr 23 de ani. Fotograful nu a vrut niciodata sa dezvaluie imagini cu sotia lui din simplul motiv ca ea nu isi doreste sa apara in presa si nu isi doreste sa fie prezenta la evenimente mondene, fiind o prezenta extrem de discreta preferand sa se

dedice fiului lor si proiectelor personale, lasandu-l pe Tibi in lumina reflectoarelor. Tot ce se stie despre sotia lui Tibi Clenci este faptul ca a profesat ca farmacist si nu ii place sa fie in atentia presei.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

" Soția mea este fost farmacist, însă acum e mamă 100%. Sora ei face make-up și este cea cu care lucrez peste tot în lume."

Citeste si: Juratul Bravo, ai stil! 2021, Tibi Clenci, aplaudat la scena deschisa. Ce dezvaluire a facut in legatura cu fiul lui. Putini barbati ar face asta pentru o femeie. Anda Adam, cu ochii in lacrimi

Motivul pentru care sotia lui Tibi Clenci nu vrea sa aiba aparitii mondene alaturi de fotograf

"A aruncat cu praf de stele într-o noapte fără lună și m-a cucerit. De atunci nu i-am mai dat drumul. Eram la Peleș, într-o noapte fără lună, și ea mi-a zis „tu nu vezi că eu alunec, oferă-mi brațul să nu cad'. Atunci i-am oferit brațul, ea l-a luat și nu i-am mai dat drumul și au trecut de atunci 23 de ani.', a mai zis el.

Soția mea, Adina Maria Clenci, este cea mai frumoasă sursă de inspirație. Avem un fiu împreună. Cumnată mea superbă este cea cu care am venit la party Elle. Uitându-te la cumnata mea, îți dai seama cum arată soția mea. Soția mea are două surori, cu care din timpul facultății eu am „pierdut' timpul", a dezvaluit Tibi Clenci.