Cine este și cum arată tânăra care ar fi rămas însărcinată cu Pescobar. Afaceristul ar urma să devină tătic pentru a doua oară

Autor: Diana Bostan

Pescobar, tată pentru a doua oară

Sursa: Captură Youtube

Veste bombă în showbiz-ul românesc. Paul Nicolau, cunoscut drept Pescobar, va devenit tătic pentru a doua oară, însă afaceristul ar cere test de paternitate.

Deși nu a dezvăluit în mod public că ar avea o relație, Pescobar fiind surprins mereu în compania unei alte domnișoare, acesta ar urma să devină tătic pentru a doua oară. Afaceristul are deja o fetiță dintr-o altă căsnicie.

Pescobar ar urma să devină tată pentru a doua oară

Paul Nicolau, cunoscut sub numele de Pescobar, pare să fi intrat într-o nouă etapă a vieții sale sentimentale.

După episoade tumultuoase din punct de vedere al relațiilor, afaceristul pare să-și fi găsit acum echilibrul și fericirea alături de o șatenă pe nume Gianina, potrivit Cancan.ro. Deși cei doi nu se expun public, relația lor este descrisă ca fiind serioasă și profundă.

Citește și: Ce decizie a luat Pescobar după ce restaurantul său din Snagov a luat foc: ”În România ajunge” Omul de afaceri a dezvăluit totul

Potrivit informațiilor furnizate de Cancan.ro, Pescobar se pregătește să devină din nou tată, iar focoasa șatenă este femeia care îi va aduce bucuria acestei experiențe părintești pentru a doua oară. Astfel, Paul Nicolau se îndreaptă către o nouă etapă a vieții personale, departe de agitația trecutului său tumultuos.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Potrivit sursei menționate anterior, omul de afaceri pare să se distanțeze de relațiile pasagere și să se îndrepte către un nou capitol al vieții sale. Întrebarea care începe să circule în cercurile de prieteni și admiratori este dacă tânăra este femeia care îi va ocupa un loc permanent în viața lui Pescobar și dacă vor construi împreună o familie solidă și durabilă.

Omul de afaceri și-ar dori un test de paternitate

Chiar dacă Pescobar este rezervat în ceea ce privește viața personală, tânăra nu se sfiește în a-și arăta burtica de graviduță în toată splendoare ei. Frumoasa șatenă l-ar fi cucerit pe Pescobar cu frumusețea ei, însă rămâne de văzut dacă cei doi vor oficializa relația, omul de afaceri fiind rezervat în declarații în ceea ce privește această posibilă sarcină.

Potrivit RomâniaTV.net, Pescobar ar fi dispus să contribuie la creșterea copilului și la starea de bine a viitoarei mămici, însă nu înainte de a efectua un test de paternitate pentru a se asigura că el este

tatăl.

Citește și: Restaurantul lui Pescobar, mistuit de flăcări: ”A luat foc din temelii” Afaceristul face primele declarații după pierderea suferită

Potrivit informațiilor puse la dispoziție de tânără pe pagina sa de Facebook, aceasta ar fi originară din Cluj-Napoca. Într-un interviu acordat în cadrul emisiunii ”Fiță cu Adiță”, Pescobar mărturisea faptul că s-a săturat să fie amant, dorindu-și lucruri mai serioase.

Nu îmi mai plac. Nu mai combin așa ceva. Am fost pe poziție de amant și am ajutat foarte mult timp, dar nu mai. Da, cu amant de succes ajuți femeia, vine să se descarce, vine, vorbește altceva ce nu poate să vorbească cu ăla, se simte în siguranță, are încredere, știe de ce vine. Fără sună-mă, fără gelozii, vine, dă răul afară, am și vorbit un pic și s-a dus fericită la om acasă. Pentru el am făcut toate astea”,  a mărturisit Paul Nicolau, în podcastul Fiță cu Adiță.