Cine este Sinem Öztürk, actrița care joacă rolul Melisa Tercan în serialul „Tablou de familie”! Iată cum a strălucit celebra actriță la nunta sa de poveste din anul 2016

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 iul 2024, 23:26
video Foto(5)

Sinem Öztürk, actrița care dă viata personajului Melisa Tercan în serialul „Tablou de familie”, o soție devotată și o mamă responsabilă și dincolo de platourile de filmare! Iată ce familie frumoasă are celebra actriță!

Sinem Öztürk se numără printre cele mai apreciate actrițe din tânăra generație. Această a cucerit publicul încă de la primele apariții pe micile ecrane și continuă să își surprindă fanii cu noi proiecte de excepție. Cel mai recent rol jucat a fost cel din serialul Tablou de familie, în care a dat viață personajului Melisa, care i-a adus un plus de notorietate și o mare reușită pe plan profesional.

Dincolo de carieră strălucită, tânăra actrița este o femeie fericită și împlinită și pe plan personal deoarece are o familie frumoasă și unită.

Sinem Öztürk, o soție devotată și o mamă responsabilă

Publicul din România a cunoscut-o pe superba actriță Sinem Öztürk încă din anul 2017 când a jucat în serialul Furtună pe Bosfor, în rolul Selma, iar anul acesta a revenit la Kanal D în producția Tablou de familie, în care a interpretat rolul Melisa, care de asemenea i-a adus un succes răsunător pe plan profesional.

Citește și: Gökçe Bahadır, protagonista serialului "Tablou de familie", nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cu cine s-a căsătorit frumoasa actriță în 2022 și cum a strălucit în rochie de mireasă

În viața reală, Sinem este o femeie împlinită deoarece are o familie frumoasă alături de soțul ei și de cei doi copii. După două căsnicii eșuate, celebra actrița și-a întâlnit marea iubire și a hotărât să se căsătorească pentru a treia oară.

În anul 2014, Sinem Öztürk l-a cunoscut pe producătorul de film Mustafa Uslu (59 de ani), care după doar doi ani de relație i-a devenit soț. Cei doi soți au împreună doi copii gemeni, Mustafa și Kemal, pe care îi adoră.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: De unde și cum a început ideea Ilenei Sterp de a scoate zahărul din alimentație pentru o lună de zile. “Sper să pot să duc la final luna asta.”

Cine este Sinem Öztürk, actrița care joacă rolul Melisa Tercan în serialul „Tablou de familie”

Sinem Öztürk s-a născut în anul 1985, în Istanbul, unde a crescut și a studiat peste ani. După absolvirea liceului, ambițioasă tânăra a fost admisă la Facultatea de Teatru, în cadrul Universității Marmara, pe care a încheiat-o cu succes și a devenit actrița cu drepturi depline.

Citește și: Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

În anul 2004, Sinem Öztürk a debutat pe platourile de filmare ale filmului Beyaza Boyanmış Siyah Kelimeler, cu un rol episodic și a început să primească din ce în ce mai multe propuneri de a juca în noi proiecte.

Treptat, tânăra actrița a devenit tot mai cunoscută și mai admirată de publicul din Turcia, dar și din străinătate.