Cine este socrul lui Rareș Bogdan. Bărbatul a ajuns să conducă un imperiu cu doar 100 de dolari în buzunar

Autor: Madalina Maftei

Cine este socrul lui Rareș Bogdan. Bărbatul a ajuns să conducă un imperiu cu doar 100 de dolari în buzunar

Rareș Bogdan are o familie înstărită, socrul politicianului a intrat în lumea afacerilor cu 100 de dolari în buzunar, iar acum are câștiguri anuale de peste 4 milioane de dolari.

Rareș Bogdan se mândrește cu familia sa prosperă, mai ales cu socrul său, care are mare succes în afaceri. De asemenea, politicianul are o soție superbă, care îi este alături tot timpul și doi copii.

Cu ce se ocupă socrul lui Rareș Bogdan. Bărbatul conduce un imperiu

De fiecare dată când are ocazia, Rareș Bogdan se mândrește cu socrul său. Tatăl soției lui este un prosper om de afaceri din Cluj.

Acesta deține o firmă cunoscută de produse electronice, care a înregistrat un profit record în 2022, de peste 4 milioane de lei. 

Acesta a intrat în afaceri cu doar 100 de dolari în buzunar, imediat după Revoluție. Oportunitățile pentru afaceri erau extrem de bune în acea perioadă. Socrul lui Rareș Bogdan a văzut oportunitatea în firma pe care o are astăzi și a reușit.

   “În 1991 era nevoie de orice, nu exista aproape nimic. La început am adus strict trei produse – tranzistori, diode şi filtre ceramice cu care se trăgeau în bandă televizoarele aduse din străinătate. Mergeam până în Varşovia după marfă, era obositor, călătoream şi de două ori pe săptămână cu trenul, am stat în picioare sau, uneori, dormeam pe scara de la cuşetă, ca să nu dorm direct pe podea.

Aduceam marfa în geantă, o vindeam la service-uri care reparau televizoare, mă reîntorceam. Am pornit cu un capital de 100 de dolari, şi aceia împrumutaţi. (…) După Revoluţie, televizoarele au devenit un bun la care râvnea fiecare român, mai ales cele color, dar s-au lovit de o problemă. Începuse importul de televizoare second-hand, care se mai stricau.

Nu existau piese de schimb, nu existau componente, cererea a fost foarte mare.

Şi atunci am identificat această nişă şi am început cu componente electronice, o afacere în domeniul pe care îl studiasem în facultate”, a mărturisit Vasile Vita, socrul lui Rareș Bogdan, conform impact.ro.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Rares Bogdan, anuntul care a bulversat pe toata lumea: ''Tratamentul împotriva virusului Covid19 se pare ca este gata''

Cine este soția lui Rareș Bogdan

Despre soția lui Rareș Bogdan, Florina, se știe că este juristă și fostă stewardesă. Recent, într-un podcast, politicianul a vorbit despre soția sa și a spus că este pasionat de ceasuri scumpe și că aceasta i-a făcut cadou unul.

De asemenea, a mai precizat că partenera lui le are pe poate, este și sportivă și bogată.

”Acest ceas l-am primit de la soţia mea acum 7-8 ani. Soţia mea, trebuie să înţelegeţi, că este fiică de multi-milionari. Am o soţie foarte sportivă şi foarte bogată. Şi frumoasă, ce îţi trebuie mai mult?", a spus politicianul.

Citeste si: Ce nu știai despre Rareș Bogdan! Ce studii, ce CV și ce avere are acesta

Rareș Bogdan, invitat la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

Rareș Bogdan, om politic și fost jurnalist, este invitat în această săptămână la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”. Politicianul va fi spus la un interviu de excepție despre viața personală și carieră.

Urmăriți o ediție de excepție a emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminică, de la ora 22:30, la Kanal D.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.