Cine este șoferița care a ucis patru muncitori din Iași. Deși avea alcoolemia 0,42 mg/l, femeia avea discernământ

Author: Lavinia Medrea

Cine este șoferița care a ucis patru muncitori din Iași. Deși avea alcoolemia 0,42 mg/l, femeia avea discernământ

Sursa: Facebook Adina Iuliana Ghervase

Femeia care a ucis patru muncitori în Iași a fost investigată amănunțit. Potrivit expertizei psihologice, șoferița nu are probleme de sănătate, chiar dacă a încercat să convingă organele legii că ar avea.

Potrivit specialiștilor, Adina, șoferița care a ucis patru muncitori în Iași, ar fi avut discernământ în momentul în care a produs accidentul. Femeia s-a urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice. Etilotestul a arătat că aceasta avea o alcoolemie de 0,43 mg/l. De asemenea, gesturile pe care le-a făcut înainte și după accident sunt de-a dreptul șocante, astfel că nimeni nu s-ar aștepta ca un om să facă așa ceva după ce a comis un accident

Ea este Adina, șoferița care a ucis patru șoferi în Iași și care avea alcoolemia de 0,43 mg/l. Femeia ar fi avut discernământ în momentul producerii accidentului

După ce a provocat accidentul și a ucis patru oameni, Adina, șoferița implicată, a plecat la mall, la o terasă, acolo unde a fost reținută de către organele de poliție. Femeia a fost testată cu etilotestul, iar rezultatul a fost de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citeste si: Accident cu patru morți și patru răniți în Iași! Cine este șoferița care a provocat accidentul și ce alcoolemie avea

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

În aceste momente, femeia se află în arest preventiv pentru 30 de zile, iar pedeapsa finală este, în continuare, discutată. provocat-o.

Inconștiență la niveluri înalte! Înainte să provoace accidentul, Adina a făcut drift-uri într-o parcare

Potrivit martorilor, Adina, femeia care a provocat un accident cu patru morți în Iași, s-ar fi dat în spectacol chiar înainte de tragedie, făcând drift-uri într-o parcare.

Trei oameni au scăpat din ghearele morții în urma accidentului. Unul dintre ei a ajuns la un spital din București și este ținută sub suraveghere, iar ceilalți doi au fost externați.

Citeste si: Cine este Dragoș, băiatul de doar 18 ani care a provocat accidentul din Dolj. Iubita sa a decedat și ea în urma impactului

Adina Iuliana Ghervase este cea care a provocat un accident tragic în Iași, cae s-a soldat cu patru victime. Mai mult de atât, femeia a fost găsită într-un mall, la o terasă, și a fost imediat ridicată de către polițiști.

Din păcate, în accident a fost implicat și soțul cântăreței Biatrice Duca. Femeia a declarat că își dorește să se facă dreptate, îndurerată de pierderea soțului ei.

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.