Cine este șoferul care i-a rupt piciorul unui pieton în timp ce fugea de Poliție. Incidentul a avut loc în Buzău

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 07 ian 2023, 12:55

Incidentul a avut loc în Buzău

Sursa: Redactia DTV

Un incident grav a avut loc în Buzău. Un șofer care fugea de Poliție a dat peste un pieton și i-a rupt piciorul, ambele mașini fiind distruse în urma impactului.

Un șofer din Galați a fost urmărit de Poliție după ce a alimentat la o benzinărie și a plecat fără să plătească. Pe lângă asta, șoferul nu avea nici permis, iar plăcuțele de înmatriculare erau false. În timp ce fugea de oamenii legii, șoferul a dat peste un pieton aflat pe trotuar, care și-a pierdut piciorul în urma impactului.

Cine este șoferul care fugea de Poliție

Șoferul fugar avea 27 de ani și era din Galaţi. După ce a oprit la o benzinărie din Râmnicu Sărat și a alimentat maşina, a fugit fără să achite. Personalul benzinăriei a apelat la 112, iar polițiștii au încercat să-l oprească dar n-au reușit, pentru că fugarul nu oprea. După ce polițiștii au plecat în urmărirea lui, șoferul a pierdut controlul mașinii în localitatea Rubla, ajungând pe trotuar, unde a dat peste un pieton.

Polițistul care era pe urmele lui a frânat brusc și a ajuns într-un cap de pod. 

Citește și: Un bătrân din județul Timiș a fost împușcat în cap de nepotul său, cu o armă de vânătoare pe care ar fi găsit-o în pădure

„Conducătorul auto a fost verificat, reieșind că acesta nu deținea permis de conducere, mai mult decât atât, autoturismul era radiat, fiind înmatriculat în Germania, în prezent, având aplicate numere de înmatriculare false”, a declarat Silviu Dinu, purtător de cuvânt Poliția Rutieră Buzău. 

 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Pietonul și-a pierdut piciorul după ce a fost lovit de șoferul fugar

Atât polițistul cât și pietonul lovit au ajuns la spital, iar bărbatul aflat pe trotuar a rămas fără un picior în urma impactului puternic.

Citește și: O bătrână de 73 de ani a murit, după ce a fost lovită de tren, în Brănești. Locomotiva se auzea venind, de la zeci de metri distanță

Locatarii din zonă au ieșit speriați din case atunci când au auzit zgomotele produse de mașinile care au fost distruse în accident.

„Eram în casă, am auzit o bubuitură și am ieșit”, a declarat un martor.

Fugarul în vârstă de 27 de ani a fost dus la audieri și reținut pentru 24 de ore.