Cine este șoferul strivit de un tramvai, în București. Legătura tulburătoare pe care bărbatul o are cu incidentul de la Palatul Parlamentului

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 19 sep 2024, 17:15

Bărbatul decedat în accidentul de tramvai este soțul femeii stropite cu benzină la Palatul Parlamentului.

Sursa: Facebook

Un grav accident rutier a avut loc joi dimineață pe șoseaua Progresului din București, soldat cu decesul unui bărbat de 39 de ani, care s-a dovedit a fi ofițer al Serviciului de Protecție și Pază (SPP).

Tragedia capătă o dimensiune și mai tulburătoare, având o legătură indirectă cu incidentul petrecut cu câteva zile înainte la Palatul Parlamentului. Potrivit Antena3CNN, soția victimei lucra la magazinul de suveniruri care a fost incendiat marți de un bărbat ce a folosit o substanță inflamabilă pentru a provoca dezastrul.

Citește și: Mașină ruptă în două de tramvai pe Șoseaua Progresului din București. Șoferul a fost resuscitat timp de 30 de minute, însă nu a putut fi salvat

Legătura dintre victimă și incidentul de la Palatul Parlamentului

Bărbatul decedat era angajat al Serviciului de Protecție și Pază (SPP) și soțul femeii implicate în incidentul de marți de la Parlament, când un individ a stropit-o cu benzină.

Victima se afla în timpul liber când autoturismul său a fost lovit violent de un tramvai și ulterior strivit de un stâlp. Impactul a fost atât de puternic încât mașina a fost ruptă în două, iar bărbatul a rămas încarcerat, fiind găsit fără viață de echipele de salvare, în ciuda eforturilor de resuscitare.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Citește și: Breaking News| Incendiu în Parlamentul României. Un individ a aruncat cu benzină. 300 de persoane au fost evacuate

În ceea ce privește vatmanul tramvaiului implicat în accident, situația lui se complică. Testele efectuate la fața locului au indicat prezența unor substanțe interzise în organismul său.

În apărarea sa, vatmanul, în vârstă de 30 de ani, a declarat că urma un tratament medicamentos și le-a prezentat polițiștilor o rețetă medicală pentru a justifica rezultatul testului, notează sursa menționată anterior. Ancheta este în plină desfășurare pentru a clarifica toate circumstanțele acestui accident tragic.