Cine este sora lui Murat Ünalmış, Demir din „Mă numesc Zuleyha”. Este ca o a doua mamă pentru celebrul actor

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 11 ian 2023, 07:20

Murat Ünalmış, actorul care îl interpretează pe Demir în serialul „Mă numesc Zuleyha”

Sursa: captura instagram Murat Ünalmış

Murat Ünalmış, Demir din „Mă numesc Zuleyha”, are o relație cu adevărat specială cu toți cei din familia lui. Iată cine este și cum arată sora actorului Murat Ünalmış.

Murat Ünalmış, cel pe care publicul din România îl cunoaște după ce l-a interpretat pe Demir în serialul turcesc „Mă numesc Zuleyha”, are o familie frumoasă și cu care se mândrește ori de câte ori are ocazia. Cine este sora lui Murat Ünalmış și ce dezvăluire a făcut actorul din „Mă numesc Zuleyha” despre legătura specială care există între ei?

Sora lui Murat Ünalmış, ca o a doua mamă pentru el. Ce mesaj a postat actorul din „Mă numesc Zuleyha” pe instagram? 

Pe contul personal de instagram, actorul Murat Ünalmış este urmărit de foarte multe persoane. Mai exact, actorul are 417 mii de urmăritori și pentru a le răsplăti acestora fidelitatea, Murat Ünalmış postează foarte des imagini pe contul de socializare. Actorul care dă viață personajului Demir în serialul turcesc „Mă numesc Zuleyha” nu ezită să facă anunțuri pe instagram, dar și să ofere detalii în legătură cu viața lui personală. 

Astfel, în urmă cu mai multe zile, actorul Murat Ünalmış a postat pe instagram o fotografie în care apare alături de sora lui. În dreptul imaginii, actorul turc a scris și o descriere emoționantă, având în vedere că era ziua surorii lui. Murat Ünalmış a vrută să rezume în câteva cuvinte relația specială pe care o are cu sora lui mai mare și nu s-a ferit să spună că este ca o a doua mamă pentru el.

Actorul a postat un mesaj emoționant în mediul online, postare care a strâns peste 40,000 de aprecieri într-un timp foarte scurt.

„Ea este Yasemin, cea mai mare dintre copiii născuți în aprilie. Dragă soră, să ai parte de un an frumos, cu sănătate și fericire. Te iubesc, ai fost ca o a doua mamă”, a scris actorul Murat Ünalmış pe contul personal de instagram. 

Citeste si: Demir din serialul Mă numesc Zuleyha, cea mai frumoasă și emoționantă aniversare! „Alături de cea mai prețioasă familie" Celebrul actor Murat Unalmis și-a reunit familia în Cappadocia, de ziua lui de naștere!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Din imaginea pe care a încărcat-o în mediul online se vede clar că cei doi au o relație foarte apropiată și că sora mai mare a lui Murat Ünalmış i-a fost mereu alături acestuia.

Citeste si: Șarmantul Demir din serialul Mă numesc Zuleyha, transformare radicală de look, după încheierea filmărilor! Iată cum arată în prezent celebrul actor Murat Ünalmış!

Cine este Murat Ünalmış și ce vârstă are? 

Murat Ünalmış este unul dintre cei mai iubiți actori din Turcia, acesta fiind foarte apreciat pentru talentul său și pentru felul în care a reușit să pună în valoare personajele pe care le-a intepretat.

În prezent, actorul poate fi urmărit la Kanal D în serialul „Mă numesc Zuleyha”, producție turcească de succes în care dă viață personajului Demir.

Murat Ünalmış s-a născut pe data de 23 aprilie 1981, are 40 de ani și o carieră de succes în spate. La scurt timp după ce și-a încheiat studiile, actorul turc a început să joace în mai multe seriale de televiziune și filme, iar pe măsură ce anii au trecut, acesta a fost distribuit inclusiv în roluri principale. Actorul se bucură de mare succes și este iubit și apreciat de public, filmele în care a jucat de-a lungul timpului ajungând să îi cucerească pe fani. 

Citeste si: Pentru ea ar muta munții din loc renumitul Murat Ünalmıș, actorul care a dat viață personajului Demir din serialul Mă numesc Zuleyha! Iată cum au fost fotografiați!

 

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.