Cine este sora mai mare a simpaticului Kavruk din serialul Fiica ambasadorului. Celebrul actor Edip Tepeli a considerat-o mereu ca o a doua mamă!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 apr 2022, 17:25
video Foto(4)

Edip Tepeli, Kavruk, alias Parlitul din serialul Fiica ambasadorului, are o relație specială cu sora lui mai mare!

Actorul Edip Tepeli are doar 32 de ani, însă cu toate acestea a reușit în cei peste zece ani de experiență pe platourile de filmare să dovedească un talent desăvârșit și o carisma aparte, cu ajutorul cărora a cucerit inimile telespectatorilor din Turcia și de peste hotare.

Cine este sora mai mare a simpaticului Kavruk din serialul Fiica ambasadorului

Tânărul actor Edip Tepeli a devenit cunoscut și publicului din România încă din anul 2014 în serialul În dragoste și în război, în care a avut un rol secundar episodic, dar care

i-a adus primul mare succes pe micile ecrane.

Edip Tepeli s-a născut în 1989, în orașul Izmir, acolo unde a copilărit și a studiat până la vârsta majoratului. După care Edip a decis să meargă în Istanbul pentru a studia Facultatea de Teatru și Film, în cadrul Conservatorului de Stat. Părinții și sora lui mai mare l-au sprijit mereu în tot ceea ce a realizat în carieră și în viață personală.

La scurt timp după absolvirea facultății, Edip Tepeli a început să joace în piese de teatru pe scenă Teatrului de Stat din Istanbul, acolo unde talentul lui a fost remarcat de marile case de producție din Turcia și apoi a început să primească oferte importante pentru carieră lui.

Citeste si: Pârlitul din serialul Fiica ambasadorului, cel mai fericit tătic! Iată cum a fost surprins celebrul actor Edip Tepeli, alături de minunea lui de fetiță!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În anul 2014, Edip a jucat în primul serial de televiziune, în producția În dragoste și în război, apooi au urmat alte câteva roluri în seriale și în filme de excepție, care i-au adus mari succese. În anul 2019 a fost cooptat să joace în serialul Fiica ambasadorului, în rolul Kavruk, care de asemenea a însemnat un mare succes pentru carieră lui. Iar în anul 2021 a acceptat să joace primul lui rol principal într-un serial istoric de amploare, intitulat Destan, în care o are drept partenera pe celebra actrița Ebru Sahin, pe care publicul din România a cunoscut-o în

serialul Hercai.

Dincolo de platourile de filmare, Edip Tepeli este un bărbat fericit și împlinit deoarece are o familie frumoasă și unită. Pe de o parte soția și fiica lui, iar pe de altă parte, părinții și socrii săi și sora lui mai mare cu familia ei. Celebrul actor are o relație specială cu sora lui mai mare, Nur Tepeli Serbest, pe care o adoră și pe care a considerat-o mereu o a două mama.

Această are și ea la rândul ei o fetiță adorabilă, care îl iubește enorm pe unchiul Edip.

Citeste si: Kavruk se zbate între viață și moarte! Aflați ce se va întâmpla la conacul Efeoglu, luni, 2 mai 2022, într-un nou episod dramatic din serialul Fiica ambasadorului, de la 20:00, la Kanal D!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.