Cine este Sorin, primul băiat care a intrat Casa Iubirii: „Întotdeauna am fost un familist, am avut relații de lungă durată”

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 04 ian 2023, 01:50

Sorin Rus, concurent în Casa Iubirii 

Sursa: Captură KANAL D

Sorin este concurent în Casa Iubirii, sezonul 1. Își dorește să găsească o femeie care să îl completeze perfect și, de ce nu, cu care să își întemeieze o familie.

Sorin este primul băiat care a intrat în Casa Iubirii și deși este un bărbat puternic, acesta s-a emoționat în momentul în care a ajuns în casa în care speră să își găsească sufletul pereche. Cine este Sorin, concurent în Casa Iubirii și cu ce se ocupă?

Cine este Sorin, primul băiat care a intrat Casa Iubirii? 

Are 28 de ani, s-a născut în Satu Mare și a venit în Casa Iubirii pentru a simți din nou fluturași în stomac.

Sorin Rus este primul băiat care a intrat în Casa Iubirii, iar în momentul în care a întâlnit-o pe Andreea Mantea, aceasta s-a emoționat. Întrebat cum de un bărbat puternic, un sportiv de performanță, poate avea atât de multe emoții, Sorin a mărturisit că experiența din Casa Iubirii este una complet nouă pentru el și că așa se explică și emoțiile uriașe.

„Voiam să fiu cât mai natural.

Da, am fost (n.r emoționat), având în vedere că sunt pentru prima oară într-un show TV, e normal să fie emoții, dar, după cum am spus, sunt antrenor de fitness, e ca și cum aș cunoaște un client nou, o tipologie nouă de persoană și până mă obișnuiesc cu ea ca să îi livrez...Nu pot să spun că nu am avut încercări de-a lungul vieții (n.r să aibă relații), dar nu tuturor ne este menit să ne căsătorim la 20 de ani sau să avem relații.
Niciodată nu combin munca cu ceea ce se poate întâmpla după, sunt foarte focusat când lucrez. Nu aș ierta niciodată minciuna. Cine nu a fost mințit? Nu sunt o persoană impresionată ușor de niște ochi frumoși. Nu pot să spun că sunt pregătit de însurătoare, dar viața este plină de surprize. Întotdeauna am fost un familist, am avut relații de lungă durată, am luat același exemplu și din familie, familia mea este foarte unită, dar nu a fost să fie.”,
a spus Sorin, concurentul din Casa Iubirii.

Citeste si: Cine e Mihai, noul concurent din Casa Iubirii: "Vreau pe cineva care să mă înnebunească, mai mult decât sunt"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Ce meserie are Sorin, concurentul din primul sezon al emisiunii Casa Iubirii? 

Sorin Rus, concurentul din Casa Iubirii, are 28 de ani și este antrenor de fitness. Astfel, sportul este pe primul plan pentru el, având în vedere că își petrecere majoritatea timpului în sala de antrenament. Cu toate acestea, deși întâlnește zilnic femei frumoase, dornice să fie într-o formă fizică de invidiat, Sorin a subliniat că nu amestecă niciodată viața personală cu cea profesională, motiv pentru care nu s-a îndrăgostit la locul de muncă.

Sorin, noul concurent din Casa Iubirii, a decis să participe la acest show de televiziune pentru a trăi o experiență complet nouă și pentru a simți din nou „fluturi în stomac”. Vrea să surpindă și să fie surprins, este pozitiv, luptător și își dorește ca femeia de lângă el să se simtă tot timpul protejată atunci când îi este alături.

Întrebat cum ar trebui să arate femeia perfectă pentru el, Sorin a dezvăluit că nu aspectul fizic contează foarte mult, ci își dorește ca viitoarea lui parteneră să fie deșteaptă și să aibă țeluri înalte.

Citeste si: Cine e Cristian din Casa Iubirii! Are 19 ani, e student la drept și îi plac fetele mai mari ca el: "Am cu ce"

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.