Cine este Sorin Puşcaşu de la Survivor România 2021! Războinicul care a decis să-l nominalizeze pe Alin Sălăjean

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 21 iul 2022, 05:35
Cine este Sorin Puşcaşu de la Survivor România 2021?
Sursa: Instagram

Războinicul Sorin Puşcaşu este un concurent de temut la Survivor România 2021. Este puternic, competitiv şi nu se lasă învins. Însă, puţini ştiu cu ce se ocupa războinicul înainte de competiţia din jungla dominicană. Cine este Sorin de la Survivor România 2021?

Sorin Puşcaşu de la Survivor România 2021 este un adevărat luptătot care ia competiţia în serios şi nu se lasă învins. Războinicul este unul dintre cei mai rapizi concurenţi de pe traseele din dominicană, dar şi cel care a adus nenumărate puncte echipei sale. Sorin a fost ales favoritul publicului din echipa Războinicilor, însă, puţini ştiu cu ce se ocupa înainte de a concura la Survivor România 2021.

Sorin Puşcaşu a fost ales favoritul publicului la Survivor România 2021

Războinicii au pierdut două jocuri de imunitate în această săptămână cu o diferenţă incredibil de mare faţă de Faimoşi, care au fost mult mai în formă de această dată. Tesiunile se resimt cu desăvârşire în echipa Războinicilor după cele două jocuri pierdute, iar conflictele dintre ei sunt tot mai dese. 

La primul consiliu de eliminare concurentul nominalizat să plece acasă a fost Andreea, iar la cel de-al doilea consiliu, Războinicii au votat-o pe Marilena, una dintre cele mai puternicie coechipiere care

a adus primul puct la jocul de imunitate din echipa sa. Strategiile Războinicilor a început să dea greşi în ultimul timp, iar conflictele se aprind din orice lucru minor.

Sorin Puşcaşu a fost cel mai votat concurent din echipa Războinicilor de către public. Lui i-a revenit decizia de a propune un concurent din echipă spre eliminare. Războinicul a spus că nu poate ierta greşelile unui concurent şi îşi asumă cu desăvârşire această decizie, iar el la propus spre eliminare pe Alin.

În urma voturilor publicului, concurentul clasat pe locul trei şi cel care părăseşte definitiv competiţia Survivor România 2021 este Andreea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Razboi intre Sorin si Alin in consiliul de eliminare la Survivor Romania! Cum a reactionat "Buturuga mica" atunci cand a fost nominalizat spre eliminare

Cine este Sorin Puşcaşu de la Survivor România 2021 

Sorin Puşcaşu este un concurent competitiv şi foarte rapid pe trasee, el a fost primul concurent votat spre eliminare de colegii săi din echipa Războinicilor la primul consiliu pe  eliminare, însă, publicul a considerat că parcursul său în această competiţie nu s-a sfârşit şi a primit cele mai multe voturi pentru a rămâne în Republica

Dominicană. Amna de la Faimoşi a fost cea eliminată.

Războinicul are 30 de ani şi provine dintr-o zonă care nu are nicio treabă cu sportul, este director de marketing în industria fashion-ului. Însă, el a practicat fotbal timp de 10 ani, dar s-a lăsat de acest sport atunci când a fost diagnosticat cu suflu sistolic. După această problemă de sănătate, Sorin, a renunţat de tot la pasiunea sa, dar asta nu l-a ţinut departe să se înscrie la cel mai inedit concurs de supravieţuire din jungla dominicană.

Sorin este ambițios și perspicace, iar această competiție îl va ajuta să se depășească și, de ce nu, chiar să câștige titlul de Survivor România 2021.

"M-am înscris la Survivor Romania pentru ca sunt o fire competitiva și ambitioasa, este o provocare in a-mi cunoaște limitele și a le depăși. Cu siguranța este o experiența unica și ma simt norocos ca pot participa. Sunt o persoana care trece peste perioadele stresante prin umor și cu optimism; și sper ca voi putea face haz de necaz și in situațiile limita din competiție”, a declarat Sorin înainte de plecare în Republica Dominicană.

Citeste si: Cine paraseste competitia Survivor Romania 2021? Nominalizarea facuta de Sorin a schimbat decizia publicului?