Cine este soția lui Cristi Tănase și cum arată? Cei doi s-au căsătorit anul trecut și se pregătesc să-și extindă familia

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 14 feb 2024, 18:49

Ea este soția lui Cristi Tănase

Sursa: Facebook Adina Maria

Fostul fotbalist Cristi Tănase, supranumit și Dodel, a ajuns viral în mediul online după ce, weekend-ul trecut a fost surprins într-o ipostază compromițătoare.

Cristi Tănase a fost filmat în timp ce aștepta, pe scara blocului, ca soția să-i deschidă ușa. Însă, postura în care a fost surprins a ridicat multe semne de întrebare, întrucât se afla pe podea în timp ce sângera din cauza unui dinte căzut.

Cristi Tănase a vorbit recent despre soția lui

După ce imaginile cu el au devenit foarte virale pe internet, Dodel a mărturisit că era băut și, de aceea, s-a pus pe jos până când partenera lui a venit să-i deschidă ușa.

De asemenea, acesta a explicat că dintele nu i-a fost spart în urma vreunui conflict, ci că doar nu a fost pus bine de către stomatolog.

„Mare lucru, m-am îmbătat, am venit acasă și nu mi-a răspuns nevasta, iar eu m-am pus jos să aștept până deschide ușa. OK, mi-a căzut un dinte. Cine naiba să mă bată?! A înnebunit lumea. Am avut niște dinți ce trebuiau puși ca lumea, unul n-a fost bine prins, de aceea am rămas fără el.

Atât a fost, am fost la un șprit, m-am îmbătat, se mai întâmplă asta bărbaților, soția știa că o să ajung târziu, că o sunasem… Am greșit cu ceva că m-am pus jos, beat, să aștept să-mi răspundă soția?”,  a declarat fostul fotbalist pentru gsp.ro.

Citește și: „Atât a fost” Cristi Tănase a dat cărțile pe față, după ce a fost filmat căzut, în fața ușii și cu un dinte lipsă

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Cine este soția lui Cristi Tănase

Venind vorba despre partenera de viață a lui Cristi Tănase, pe numele ei Adina Maria, ea s-a căsătorit cu sportivul în anul 2023, iar acum cei doi așteaptă un copil. Soția lui Dodel este, și ea, pasionată de sport, dar și de make-up, profesând în acest domeniu.

Citește și: „Cine te-a bătut, frate?”. Cristi Tănase, surprins sângerând pe podeaua unei scări de bloc! Ce a pățit celebrul fotbalist

Deși bărbatul a trecut prin diverse situații delicate, Adina i-a rămas alături. Aceasta a fost lângă Tănase chiar și după ce, la finalul anului trecut, în urma unui control de rutină la ieșire din Pitești, s-a descoperit că șofa sub influența substanțelor interzise.

Ulterior acestui incident, fostului fotbalist i-a fost reținut permisul de conducere și s-a ales cu un dosar penal pe numele său.