Cine este soția lui Rareș Bogdan. Florina Bogdan i-a dăruit doi copii

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 24 dec 2023, 19:52

Cine este soția politicianului Rareș Bogdan?

Sursa: Facebook

Rareș Bogdan este un journalist de televiziune și din 2019 este om politic la Partidul Național Liberal (PNL), pus pe lista alegerilor europarlamentare a aceluiași an.

Deși omul politic este cunoscut în toată țara, nu la fel de multă lume o cunoaște pe soția lui, Florina Bogdan.

Florina Bogdan, soția lui Rareș Bogdan, este de meserie juristă și fostă stewardesă

Cu toate că era în anul întâi la Drept, o simplă provocare i-a schimbat viața și a ajuns să fie stewardesă, frumoasa Florina Bogdan nu a vrut să accepte postul deoarece avea alte planuri mai importante, dar destinul și profesorii înțelegători au ajutat-o să își urmeze cele două pasiuni,,, Studentă la Drept

în anul I fiind, a acceptat, în glumă, provocarea unui coleg să aplice pentru un post de stewardesă. Nu se aștepta să fie chemată la interviu, dar a fost. S-a prezentat nonșalant în fața comisiei, cu gândul să le spună sincer că n-o interesează postul, pentru că are alte afaceri pe care nu le poate abandona. A zburat pentru mai multe companii, alegând, când era posibil, curse care să îi permită să se țină și de școala.
Profesorii de la facultate au fost și ei destul de înțelegători. Astfel, în scurtă vreme, Florina și-a dat licența!”, spunea Florin Rareș, potrivit playtech.ro.

Citeste si: Cine este și cum arată viitoarea soție a lui George Simion? Mulți credeau că e minoră

 Florina Bogdan este fiica omului de afaceri Vasile Andrei Vita

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vasile Andrei Vita este fondatorul distribuitorului de produse şi accesorii electronice Vitacom Electronics, o companie cu o vechime de peste 30 de ani pe piața din România.

Cesta a început afacerea sa de milioane de euro cu doar 100 de dolari, ,,Ne-am început activitatea într-un apartament cu numai câțiva angajați, pentru ca de-a lungul timpului să creștem într-o echipă numeroasă de specialiști, având o rețea de desfacere solidă, un depozit modern și sisteme informaționale de ultimă generație. Am pornit cu un capital de 100 de dolari, şi aceia împrumutaţi.”, scrie pe site-ul firmei.

Citeste si: Rareș Bogdan, un bărbat sensibil: „Mă impresionează necazul și bucuria” Răspunsul politicianului pentru cei care l-au acuzat că plânge la comandă

Florina Bogdan nu a fost impresonată de soțul ei

”Eu îl știam pe el, avea un magazin de telefoane în centru. Prima dată, sincer, mi s-a părut că este figurant și arogant. El este un bărbat foarte elegant, galant, era un bărbat dorit de femeile din Cluj, mie mi se părea că este cu nasul pe sus, nici prin cap nu mi-ar fi trecut vreodată că eu o să am de-a face cu el.

Plus că avea atunci și mustață și nu pot să zic că, mamă, ce m-a dat pe spate.

După doi ani de zile, ne-am întâlnit într-un club, în Cluj, prietena mea mi-a zis hai să-ți fac cunoștință că tipul respectiv vrea să te cunoască. I-am zis că nu trebuie să-mi faci cunoștință, că eu îl cunosc. Și mi-a zis că e jurnalist, nu are un magazin de telefoane… și uite așa, ne-am cunoscut. La o săptămână după ce ne-am cunoscut, am ieșit la un restaurant și venise o bătrânică cu un coș plin de ghiocei. Mi-a cumpărat tot coșul respectiv cu ghiocei”, spunea Florina Bogdan la începutul relației cu omul politic potrivit fanatik.ro.

 

 


O nouă ediție incendiară a emisiunii ”Casa iubirii”. Mâine, 9 septembrie, se încing spiritele între Gagea și Julia, în timp ce Antoni va explica pozele în care apare alături de o tânără misterioasă.