Cine este soția milionarului acuzat de evaziune fiscală „Dormeam pe saltele” Călin și Orianda Donca sunt împreună de 14 ani și au 5 copii

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 21 iun 2024, 04:00

Călin și Oriana Donca

Sursa: Instagram- Donca Oriana

Imperiul clădit de Călin Donca este pe punctul de a se prăbuși. În spatele succesului tânărului milionar se află soția acestuia. Mamă a cinci copii, Orianda Donca a muncit ani la rând alături de Călin.

Călin Donca și soția lui au stârnit admirația tuturor cu povestea lor de viață, însă lucrurile au luat o altă întorsătură. Numele Oriandei Donca a fost vehiculat în dosarul în care soțul ei este acuzat de evaziune fiscală, însă fiind mamă a cinci copii, soția afaceristului a fost lăsată în arest la domiciliu.

Oriana Donca este o mamă și o soție devotată

Crescută într-un sătuc din Vestul țării, Oriana Donca a visat mereu la mai mult.

Știa că doar prin învățătură și muncă va ajunge acolo unde și-a propus. Aceasta și-a continuat studiile la Timișoara, acolo unde a și început povestea ei de dragoste cu Călin Donca.

Citește și: Ce a transmis Pescobar după ce ANPC a pus lacătul pe restaurantul din Timișoara „Voiam să vă anunț că” Șeful ANPC a reacționat

Oriana povestea într-o ediție „Asta-i România” faptul că ea și Călin munceau zi și noapte.

Învățau, se ocupau de vânzări, iar când alții ieșeau în oraș să se distreze, ei lucrau. Îndrăgostiți și mânați de dorința de a face bani, Oriana ș-a mutat la poalele Brașovului alături de Călin.

Citește și: Dorian Popa ar fi fost „țepuit” de milionarul Călin Donca: „Am mers pe bună credință”

„Am locuit într-un apartament în chirie, nu aveam mobilă deloc, dormeam pe niște saltele pe jos.

Aveam o viață în care eram foarte ordonați pe partea de educație. În fiecare dimineață ne trezeam și citeam împreună, făceam sport, mergeam la vânzări, munceam non-stop, de luni până duminică. Am muncit foarte mult, într-o perioadă în care majoritatea se distrează, ca să putem să avem ceea ce avem în momentul de față”, a spus Orianda Donca.

Tânăra a muncit cot la cot cu soțul său, ocupându-se de contabilitate, vânzări și tot ce presupune deschiderea unui nou business.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Oriana se ocupă singură de cei cinci copii

În vârstă de doar 34 de ani, Orianda este mama a cinci copii, de care se ocupă singură acasă.

Oriana și Călin au împreună trei fete și doi băieți, cu numele Ariadna, Ovidius, Arisha, Ares și Areea. 

Citește și: Fosta iubită l-ar fi denunţat pe Călin Donca: „Ne-am despărţit şi mi-a cerut o maşină” Unul dintre bolizii de lux ai milionarului a fost confiscat după percheziţiile DNA

Cei doi au șocat pe toată lumea când au decis să nu-și trimită copiii la școală.

Oriana are grijă ca cei cinci copii să aibă parte de cât mai multe activități pentru a le stimula inteligența și simțul de antreprenori.

Orianda se descurcă extrem de bine și-n bucătărie. Aceasta a participat la o emisiune culinară, unde a mărturisit că se ocupă singură de o fermă care cultivă șofran, fiind un condiment extrem de scump.

Citește și: Călin Donca, milionarul din Brașov care a devenit celebru după ce a povestit cum mânca pâine cu ulei, reținut de DNA

În ciuda a cinci nașteri, Oriana se menține în formă și pune foarte mare preț pe aspectul fizic. “ Aspectul fizic contează foarte mult pentru noi, de aceea avem nevoie să avem grijă de noi în continuare, chiar și după ce avem copii, nu doar înainte. Noi vrem doar să fim bine cu noi! Și dacă sunt persoane care se pot inspira din modelul nostru cu cea mai mare plăcere, iar cei care nu ne plac… doar să treacă mai departe”, a spus Orianda la in cadrul unei emisiuni TV”.

Citește și: „Stau cu ei. Îi privesc în ochi”. Regina Întunericului, patroana unei firme de pompe funebre, stă noaptea cu decedații pe care trebuie să îi pregătească pentru ultimul drum

Călin Donca este un tânăr milionar, arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de evaziune fiscală și constituirea unui grup infracțional organizat. Acesta ar fi păcălit mai multe persoane să investească în afacerea cu criptomonede și în afacerea cu panouri foto-voltaice, fără a le oferi un profit în urma investiției.