Cine este soția românului din Marea Britanie ucisă de amantul român cu 20 de ani mai tânăr

Author: Alina Petre
Actualizat: 03 nov 2022, 23:10

Crima Marea Britanie

Un român în vârstă de 21 de ani este pentru uciderea iubitei sale de origine thailandeză, o femeie în vârstă de 43 de ani, căsătorită cu un alt român.

Crima s-a petrecut în locuința victimei din Marea Britanie. Totul s-a întâmplat la scurt timp după ce soțul i-a prins împreună pe cei doi amanți.

Citeste si: După ce și-a ucis colega de muncă prin ștrangulare și i-a tăiat gâtul, criminalul a încercat să își mascheze crima trimițându-i mesaje de dragoste

Cine este soția unui român din Marea Britanie ucisă de amantul român cu 20 de ani mai tânăr

Crima a avut loc în primele ore ale zilei de 24 ianuarie 2021, într-un cartier din Londra.

David Chereș, un român în vârstă de 21 de ani, a fost acuzat luni, 31 octombrie, la Old Bailey (Tribunalul Central din Anglia și Țara Galilor) pentru uciderea iubitei sale de origine thailandeză, Tiprat Argatu, o femeie în vârstă de 43 de ani, căsătorită cu un alt român.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Din primele informații, se pare că după ce soțul victimei, român și el ca autorul crimei, a aflat despre aventura lor, amantul s-a înfuriat atât de tare, încât a călcat-o efectiv pe gât pe sărmana femeie și a înjunghiat-o cu un cuțit și o foarfecă într-un atac „fără milă”, potrivit rechizitoriului ascultat la Old Bailey și preluat de  Daily Mail.

Cum s-a produs crima

În timpului procesului care a avut loc joi, 3 noiembrie 2022, procurorul James Dawes a declarat în fața instanței:   „Între 4 dimineața și 4.50  dimineața- o perioadă de aproximativ 50 de minute- inculpatul a bătut și a lovit cu piciorul o femeie în dormitorul ei. Femeia a suferit un atac sălbatic și prelungit din partea acestui inculpat.

Atacul a presupus folosirea piciorului său încălțat și tăieturi cu două arme ascuțite- un cuțit de bucătărie și o foarfecă lungă.  Era neînarmată și a rezistat puțin. Inculpatul a înjunghiat-o și a lovit-o în cap și gât în ​​mod repetat cu acele arme. A folosit atât de multă forță cu foarfecele încât le-a îndoit în jumătate. Femeia pare să fi ridicat mâinile pentru a încerca să se apere, deoarece unele dintre rănile de înjunghiere și tăieturi erau pe mâini și degete.
El a bătut-o, rupându-i oase și laringele. I-a zdrobit oasele de pe față și de la gât”, 
a mai precizat Dawes.

Citeste si: Doi elevi și-au ucis profesoara din cauza unei note mici. Cadavrul femeii a fost găsit într-un parc

 

Taguri: