Cine este soțul lui Fusun din serialul "HERCAI". Ayșegül Günay este o mama fericita si implinita

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 iul 2022, 07:40
Fusun hercai Foto(9)
Fusun din serialul Hercai, o actrita completa.
Sursa: Instagram

Toți o știu pe Aysegul Gunay, cea care da viata personajului Fusun din serialul Hercai, dar puțini știu cum arată soțul ei. Imagini spectaculoase cu cei doi.

Cu o cariera de aproape 20 de ani in teatru si film, actrita Aysegul Gunay, a reusit inca de la debutul sau in lumina reflectoarelor sa incante si sa cucereasca publicul din Turcia si peste ani si telespectatori de peste hotare, care au savurat rolurile sale, interpretate magistral. Telespectatorii din Romania au cunoscut-o pe celebra Aysegul Gunay, in serialul turcesc Hercai, in care interpreteaza magistral un rol secundar negativ extrem de dificil.

Cine este Fusun din serialul Hercai, dincolo de platourile de filmare

Ayșegül Günay s-a nascut in anul 1969, in Eskișehir, intr-o familie instarita. Parintii sai i-au descoperit inca din copilarie pasiunea pentru teatru si au indrumat-o peste ani sa urmeze studiile in domeniul actoriei, pentru a reusi sa isi indeplineasca mare vis de a deveni o actrita celebra. Astfel, Aysegul Gunay, actrița din serialul Hercai, decis sa urmeze studiile Facultatii de Teatru si Film din cadrul Conservatorului de Stat al Universitatii Anadolu.

Citeste si: Cum arăta Hanife din serialul "Hercai" la debutul ei în actorie? Iata cat de frumoasa era celebra Aydan Burhan

Aysegul Gunay a debutat ca actrita cu drepturi depline in anul 1992 pe scenele marilor teatre din Istanbul, insa abia in anul 2006 a acceptat sa joace in primul ei serial turcesc," Kaybolan Yıllar", care i-a adus un prim mare succes.

Au urmat multe alte roluri atat in seriale de televiziune cat si in filme artistice, ce i-au adus notorietate si au propulsat-o printre cele mai talentate si apreciate actrite din Turcia.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In anul 2019 a fost cooptata sa joace in distributia serialului de exceptie "Hercai", in care interpreteaza magistral rolul Fusun, o femeie ursuza si ambitioasa, dornica sa isi recapete averea cu orice pret din mainile cumnatei sale, Azize, pe care isi doreste sa se razbune cu cruzime. In ciuda faptului ca a interpretat un rol secundar negativ, Aysegul Gunay a reusit sa il contureze impecabil, dovedind din nou faptul ca este o actrita extrem de talentata.

Insa dincolo de platourile de filmare, Aysegul Gunay a legat prietenii frumoase cu toti colegii sai de breasla, chiar si cu cei doi tineri protagonisti, Ebru Sahin si Akin Akinozu, pe care i-a indragit enorm si le-a impartasit din vasta sa experienta profesionala. 

Insa contrar acestui rol negativ din serialul Hercai, in viata reala, actrita Aysegul Gunay este o femeie fericita si implinita, deoarece are un sot iubitor, caruia i-a daruit doi baieti gemeni superbi si adorabili, care le-au adus pecetluirea casniciei si o mare bucurie si implinire sufleteasca.

Cand nu se afla pe platourile de filmare, celebra actrita adora sa petreaca mult timp alaturi de sot si de cei doi copii  minunati.

Nu ratati ultimele doua episoade din serialul "HERCAI", joi si vineri, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Cati ani are Miran din serialul "Hercai" si cum arata iubita lui! Iata cine este cea care i-a furat inima celebrului Akin Akinozu!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.