Cine este Spiridon Cătălin, antreprenorul de la “Insula de 1 milion”: Deține o afacere online și își dorește să devină bogat

Autor: Cristina Mocanu
Spiridon Cătălin participă la “Insula de 1 milion”  
Sursa: Sursă Kanal D

Spiridon Cătălin participă la “Insula de 1 milion” din dorința de a încerca ceva nou dar și ca să își depășească limitele

Spiridon Cătălin face parte dintre cei 50 de participanți ai emisiunii “Insula de 1 milion” și consideră că inteligența este cel mai mare atu al său, iar această caracteristică îl va ajuta să ajungă cât mai departe în cadrul acestui show. Deține o afacere online și visează să ajungă un om bogat.

Cine este Spiridon Cătălin, antreprenorul de la “Insula de 1 milion”?

Cătălin are 36 de ani, este din București și este antreprenor, acesta având o afacere online de tip supermarket.

A terminat Colegiul Tehnic Grivița și Facultatea de Construcții din București.

Cel mai mare vis al său este să devină bogat, iar dorința sa este să reușească să progreseze.

Bărbatul are o mare sensibilitate pentru animale, iar lumea îl percepe ca fiind o persoană amabilă și serviabil. Pentru el banii reprezintă o necesitate și o modalitate de evoluție, în trecut acesta pierzând aproximativ 40.000

de euro în investiția unui restaurant, care din păcate nu a mers așa cum și-ar fi dorit.

Cătălin se descrie drept o persoană amuzantă, încrezută, puternică, agilă și amabilă și spune că cel mai bine se pricepe la identificarea caracterului unei persoane, caracteristică ce îl poate ajuta pe parcursul emisiunii “Insula de 1 milion”, difuzată la Kanal D.

Concurentul este pasionat de fotbal, kickboxing și alergat, iar dintre sporturi a practicat de-a lungul timpului BJJ și kickboxing.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Acesta a precizat că cel mai mult la persoanele de lângă el apreciază onestitatea, punctualitatea, disponibilitatea, fiind genul de persoană care lasă extrem de ușor de la el.

Cea mai mare frică a sa este aceea de singurătate, iar cea mai mare realizare a lui Cătălin a fost atunci când a reușit să obțină diploma de inginer. Nu are probleme mari de sănătate, dar se confruntă cu o alergie la ambrozie.

Despre viața personală a lui Cătălin

Cătălin nu este căsătorit și nici nu are o relație în prezent.

Are un frate și o soră la care ține foarte mult.

Spiridon Cătălin și-a dorit să participe în cadrul experimentului social “Insula de 1 milion” pentru a încerca ceva nou, dar și ca să își depășească limitele. Acesta recunoaște că luptă doar pentru propria persoană. Strategia pe care o abordează în cadrul emisiunii este una pe care o folosește și în viața de zi cu zi și anume vrea să riște tot până reușește, exact ca în afaceri.

Nu a mai apărut la televizor.

Citește și: Ei sunt cei 15 concurenți care închid lista finală a celor 50 de temerari de la “Insula de 1 milion”, show-ul care va avea premiera sâmbătă, de la 21:00, la Kanal D

Cătălin Spiridon face parte dintre cei 50 de concurenți de pe “Insula de 1 milion”, 50 de oameni cu vârste, profesii şi pasiuni diferite care își vor încerca norocul într-o competiție individuală, pe o insulă paradisiacă, iar aceștia pot ajunge bogați „peste noapte”, așa cum visează și Cătălin,  dacă reușesc să depășească toate obstacolele competiției de pe insulă. Abilitățile sportive în cadrul emisiunii reprezintă un atu, însă este important ca participanții să aibă și inteligența socială bine dezvoltată, astfel încât să poată forma alianțe potrivite cu cei din jurul lor.