Cine este Ștefan, din sezonul trei al show-ului “Casa iubirii” difuzat de Kanal D: Povestea fascinantă a lui "Mustață"

Author: Cristina Mocanu

Ștefan este noul concurent din sezonul trei al emisiunii "Casa iubirii”.

Sursa: Sursă Kanal D

Ștefan este unul dintre cei zece concurenți din sezonul trei al emisiunii “Casa iubirii”?

Sezonul trei al îndrăgitului reality-show matrimonial "Casa Iubirii" a luat startul, iar printre noii concurenți care promit să aducă un plus de pasiune și creativitate în Casa Dragostei se află și Ștefan, poreclit "Mustață" de către prieteni. La doar 22 de ani și cu rădăcini în Bragadiru, Ștefan nu doar că își dorește să găsească dragostea în acest sezon, dar aduce și o abordare artistică în concurs, fiind specialist în hair-styling și graphic design.

Află mai multe despre parcursul său în această căutare fascinantă a iubirii în cele ce urmează.

Cine este Ștefan de la “Casa iubirii”

Ștefan, cunoscut și sub numele de "Mustață",  este un tânăr polivalent, pasionat de expresie artistică sub multiple forme. Cu o experiență în hair-styling și graphic design, el își aduce contribuția la diversitatea concurenților din "Casa Iubirii" Provenind din Bragadiru, acest artist versatil vine cu un stil unic și cu dorința de a împărtăși frumusețea creativității sale cu restul lumii.

Pe lângă talentele sale în domeniul estetic, Ștefan se remarcă și prin pasiunea sa pentru muzică. Intrând în "Casa Iubirii" cu inima deschisă, el își dorește să trăiască o experiență frumoasă și, mai ales, să găsească dragostea adevărată. Un vis adorabil îl poartă spre o brunetă mignonă, iar acest detaliu adaugă o notă de romantism la povestea sa.

Citește și: Ei sunt concurenții care vor rămâne și în sezonul 3 în Casa Iubirii! Aflați cine va lua această decizie în ediția de sâmbătă, 13 ianuarie, la Kanal D!

Sezonul trei al emisiunii “Casa iubirii” va debuta luni, 15 ianuarie

Cu debutul sezonului trei, Kanal D a adus în casele noastre 14 concurenți, 7 fete și 7 băieți, pregătiți să își pună inimile în joc pentru a găsi dragostea adevărată. Astăzi, pe platoul celui mai iubit reality-show matrimonial din România, emoțiile au atins cote înalte, iar Andreea Mantea a fost acolo pentru a ghida această călătorie a inimilor.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Primele interacțiuni dintre concurenți au stârnit deja curiozitatea publicului, iar Andreea Mantea, cu sfaturi și reguli, a pus bazele unei noi etape a căutării iubirii. 10 dintre acești concurenți au pășit pentru prima dată în "Casa Iubirii," având ocazia să se cunoască și să se prezinte în fața publicului.

Continuarea călătoriei cu Larisa, Julia, Patrick și Cosmin

Sezonul trei aduce și vechi cunoștințe, precum Larisa, Julia, Patrick și Cosmin, concurenți din sezonul anterior, deja cunoscuți și apreciați de public. Aceștia își vor continua călătoria, având încrederea că vor găsi iubirea mult așteptată în acest nou sezon al emisiunii. În acest context, Ștefan, sau "Mustață," se alătură acestui mix eclectic de personalități, pregătit să aducă un strop de creativitate și pasiune în Casa Dragostei.

Luni, 15 ianuarie, va marca premiera oficială a celui de-al treilea sezon al emisiunii. Acest nou capitol aduce cu sine 14 concurenți, inclusiv pe Ștefan, care vor păși în Casa Dragostei, fiecare având propriile speranțe și vise legate de dragoste. Emisiunea va putea fi urmărită de luni până vineri, între orele 10:00 și 16:30, și în weekend, sâmbătă și duminică, între orele 16:00 și 19:00.

Fiecare episod aduce cu sine doza săptămânală de romantism și dramă, susținută de emoțiile autentice ale concurenților care își caută jumătatea. Căutarea adevăratei iubiri nu se oprește odată cu încheierea celui de-al doilea sezon, iar post-finală, Andreea Mantea descrie noii concurenți ca fiind "tineri, frumoși și nerăbdători să înceapă povestea asta minunată, care le-ar putea schimba viața.”

Pentru fanii emisiunii "Casa Iubirii," acest nou sezon este imperativ. De la debutul său luni, 15 ianuarie, de la ora 10:00, doar la Kanal D, Andreea Mantea promite o călătorie de neuitat, plină de emoții și surprize. Ștefan, cunoscut și sub numele de "Mustață," va fi în centrul atenției, oferind o notă muzicală inedită în căutarea sa pentru sufletul pereche.

Citește și: Nona de la „Casa iubirii”, hotărâtă să ia lucrurile de la zero! Fosta concurentă a luat o decizie care îi va schimba radical viața

Fiecare detaliu, fiecare emoție și fiecare moment unic vor contribui la povestea fascinantă a lui Ștefan în "Casa Iubirii," iar telespectatorii sunt invitați să îl urmărească îndeaproape în această călătorie plină de pasiune și speranță, în căutarea dragostei adevărate.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?