Cine este sufletul tău pereche? Află cu cine trebuie să-ți petreci viața, conform astrelor

Autor: Lavinia Medrea

Starea ta, caracterul și chiar destinul depind de localizarea planetelor. Zodia îți poate spune multe despre obiectivele, dorințele si aspirațiile tale. Află cu cine ar trebui să te întâlnești și de cine este mai bine să te ferești.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbecul este cunoscut ca fiind îndrăzneț și plin de energie, caută independență și nu se simte bine când nu îi este oferită. Berbecii sunt oameni stabili și logici, capabili să depășească obstacolele în viață, gata să-și asume responsabilitatea. Cei mai potriviți oameni pentru acești nativi sunt persoanele încrezătoare pentru care merită să-ți bagi mâna în foc.
Perechea perfectă pentru Berbec: Leu, Săgetător, Gemeni și Vărsător.

Citeste si: Rune Mihai Voropchievici 23-29 august – Berbecii stau pe muchie de cuțit

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nativii zodiei Taur sunt parteneri de încredere și camarazi de seamă. Nu sunt născuți pentru o scurtă aventură romantică, au nevoie de o relație serioasă cu o persoană de incredere. Acordă o mare însemnătate atracției fizice.


Perechea perfectă pentru Taur: Scorpion, Rac, Capricorn, Fecioară și Pești.

Citeste si:// TAUR// Horoscop septembrie 2021. Nativii zodiei Taur au parte de realizări pe toate planurile

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii sunt flexibili, sociabili și foarte șarmanți. Nativii acestei zodii au personalități versatile, aventuroase și prietenoase, care își pot face prieteni foarte ușor și rapid și pot găsi subiecte comune cu oricine. Partenerul ar trebui să fie la fel de distractiv și sociabil ca Gemenii.

Perechea perfectă pentru Gemeni: Săgetator, Leu, Balanță, Berbec și Vărsător.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Racul are nevoie de timp pentru a-și deschide sufletul. El își va oferi inima doar unei persoane de încredere, pe care se poate baza necondiționat. Este puțin sensibil și plin de inteligenta emotionala.
Perechea perfectă pentru Rac: Scorpion, Taur, Pești și Fecioară.

Leu (22 iulie – 22 august)

Leul este o fire foarte optimistă.

Iubește să fie adorat și chiar idolatrizat. În dragoste, el este extrem de devotat si loial persoanei iubite. Leul este o persoană despre care se știe că este puternică și încrezătoare. Nativii zodiei Leu au nevoie de un partener mai sensibil decât ei și mai liniștit, dar nu mai lipsit de energie.
Perechea perfectă pentru Leu: Gemeni, Balanță, Săgetător și Berbec.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Fecioara combină raționalitatea cu spontaneitatea. Nativii acestei zodii au o înțelegere și o inteligență ieșită din comun. Ei acordă o atentie deosebită detaliilor. Fecioarele sunt perfecționiste și caută parteneri prudenți și încrezători în sine.
Perechea perfectă pentru Fecioară: Scorpion, Capricorn, Rac și Taur.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanțele întotdeauna știu ce își doresc și nu se vor opri până nu reușesc. Ele caută un echilibru în tot ce fac și sunt de acord doar cu ce e mai potrivit pentru. Balanțele sunt energice, fermecătoare și sociabile, ele interacționează perfect cu oricine.
Perechea perfectă pentru Balanță: Gemeni, Vărsător, Săgetător și Leu.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nativii zodiei Scorpion sunt curajoși și puternici. Dacă își propun ceva, vor reuși negreșit, astfel că nimic nu-o poate opri. Scorpionilor le plac oamenii care prezintă o provocare și îl inspiră. Au nevoie de un partener profund și ambițios.
Perechea perfectă pentru Scorpion: Pești, Fecioară, Capricorn și Rac.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Săgetătorul este cunoscut ca fiind zodia îndrăzneață. El este caracterizat ca fiind un iubitor al aventurii și libertăii. În alegerea unui partener, Săgetătorul decide cu inima lui și se lasă condus de sentimente. Săgetătorul are nevoie de un partener care să împărtășească pasiunea lui pentru aventură.
Perechea perfectă pentru Săgetător: Leu, Vărsător, Berbec și Balanță.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornul este nativul ambițios și muncitor. El este implicat în carieră, poate fi un lider bun și un organizator remarcabil. Capricornul are nevoie de un partener inteligent, elegant, dedicat și plin de ambiții.
Perechea perfectă pentru Capricorn: Pești, Taur, Fecioară și Scorpion.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorul merge mereu înainte. El este un creator înrăit si mereu dorește să fie inovator. Nu-i plac regulile și nici nu le respectă. Vărsătorul nu este prea bun la exprimarea sentimentelor fiindcă își apreciază mult libertatea și caută un partener distractiv și comunicativ. care să nu-i fure rebelitatea.
Perechea perfectă pentru Vărsător: Balanță, Berbec, Gemeni și Săgetător.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Peștii pot fi foarte greu de înțeles de cele mai multe ori. Sunt sensibili, emoționali și cu capul în nori. Nativii acestei zodii sunt creativi, vulnerabili și timizi. Peștii au nevoie de o persoană stabilă și cu picioarele pe pământ, care nu le va permite să eșueze și care le va oferi siguranța de care au nevoie.
Perechea perfectă pentru Pești: Rac, Scorpion, Capricorn și Taur.