Cine este Taisia Tatarin, polițista de doar 22 de ani care a murit, după ce a fost împușcată în cap, în timp ce încerca să prindă un pedofil. Acesta se dezbrăcase în fața unor copii

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 07 oct 2022, 18:06

Cine este Taisia Tatarin, polițista de doar 22 de ani care a murit, după ce a fost împușcată în cap, în timp ce încerca să prindă un pedofil

Sursa: bucpress.eu

Taisia Tatarin a murit, după ce a fost împușcată în cap de către un pedofil pe care încerca să îl prindă. Incidentul a avut loc în Cernăuți, după ce bărbatul și-a dat hainele jos, în apropierea unei școli.

Taisia Tatarin este polițista de doar 22 de ani care și-a pierdut viața, după ce a fost împușcată în cap, în timp ce încerca să prindă un pedofil.

Taisia Tatarin a fost împușcată în cap, în timp ce încerca să prindă un pedofil

Taisia Tatarin și-a pierdut viața la doar 22 de ani, în timp ce se afla într-o misiune, în Cernăuți.

Aceasta era sublocotenent și lucra pentru Poliția din Cernăuți de doi ani și două luni.

Aceasta și colegul ei, Aleksandr Huțul, erau în patrulare, moment în care au fost anunțați că, în apropierea unei școli, un pedofil s-a dezbrăcat în fața unor minori.

Taisia și Aleksandr au încercat să îl încătușeze, dar, din nefericire, pedofilul era înarmat și a început să tragă în direcția celor doi polițiști.

Aleksandr a fost împușcat și a ajuns la spital, pentru a primi îngrijirile medicale, dar Taisia a fost împușcată în cap și și-a pierdut viața.

Citeste si: Motivul pentru care un fost miner și-a sfâșiat soția cu dinții, până când aceasta a decedat. Bărbatul a fost condamnat la 25 de ani de închisoare

Inițial, pedofilul a reușit să fugă, dar, în cele din urmă, a fost prins și împușcat mortal de către organele de poliție, deoarece acesta începuse, din nou, să își folosească arma, relatează babel.ua.

„În memoria tuturor celor care au cunoscut-o și au lucrat cu ea, Taisia ​​va rămâne pentru totdeauna o colegă principală și bună la inimă, care a slujit cinstit și cu abnegație Patria și poporul ucrainean. Aceasta este o pierdere irecuperabilă pentru întreaga familie de polițiști”, este precizat în cadrul unui comunicat.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Pedofilul era din Crimeea, dar locuia în Jitmoir și era trecut de 50 de ani

Pedofilul avea 53 de ani și locuia în regiunea Jitomir,  deși acesta era, de origine, din Crimeea, conform Galka, cotidianul regional.

„În această dimineață și-a îmbrăcat uniforma, a luat o armă și s-a dus să protejeze liniștea orașului ei natal.

Din păcate, aceasta a fost ultima oară din viața ei când s-a schimbat. Taisia s-a alăturat poliției de patrulare în august 2020, pentru a servi și proteja.

În amintirea tuturor celor care au cunoscut-o și au lucrat cu ea, Taisia va rămâne pentru totdeauna o colegă principială și empatică, care a slujit cu credință și dezinteresat Patria Mamă și poporul ucrainean.

Transmitem sincere condoleanțe familiei, celor dragi, prietenilor, colegilor.

Aceasta este o pierdere ireparabilă pentru toată familia noastră de poliție”, a scris ofițerul Alexei Biloșițki, primul adjunct al șefului departamentului de poliție de patrulare, pe contul său de Facebook.

Citeste si: De ce s-a sinucis Florin Zalomir, campionul mondial la scrimă. Ce le-a spus prietenilor săi înainte să-și pună capăt zilelor

Ieri, 6 octombrie, Taisia a fost îngropată la Cernăuți, cu onoruri militare, iar colegii i-au adus un ultim omagiu pentru toate eforturile depuse de când lucra alături de ei.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.